Dani sreće s hdz-om odavno su prošli

DRUŠTVENE TEME

Znači 45.000 hdzovaca podržava četnike i pupavca, hns, istambulsku, marakeški, zabranu referenduma, rodnu ideologiju, uvođenje eura, ulazak srbenda u eu, pobačaj, zvijezdu petokraku….
Ej….a o čemu mi pričamo više???
Ostalo je nekih 15.000 članova koji su protiv, sve drugo pošteno i domoljubno napustilo je ovo nakaradno psihopatsko zlo od plenkovića i razvaljeni hdz!

I kaj sad očekivati??

Za najobičniji popis stanovništva Oni moraju imati dozvolu Milorada Pupovca.

Opet su na listi Medved i Bušić a dobit ćemo Dalić i Obuljen. HDZu je prodaja magle najjači posao.

Ako i nekim čudom pobijedi ova Kovačeva struja kaj onda, ovih 45.000 će samo okrenuti kapute i juhuhu??

Koalirat će sa suverenističkom opcijom i pritajiti se do sljedeće prilike, ha??

Da ovaj narod ima pameti trebalo bi ih uništiti do kostiju i točka. Nema tu više kruha.
Možda jednog dana ali danas ne.

Niti u jednoj EU/zapadnoj demokraciji nacionalne manjine nisu nikakav politički faktor, a ovdje drugovi koji žele rasturiti i zatrti Hrvatsku (koju ionako nisu željeli), uzdižu nacionalne manjine do odavno neprobavljive i nelogične pozicije da ekipe od po max par postotaka udjela u ukupnom stanovništvu određuju ključnu politike i stavove države, a što ne postoji nigdje u svijetu.

U razvijenim zemljama postoji podjela samo državljanin/ne državljanin (iliti stranac), i u tom smislu se ostvaruju bilo kakova politička prava, jasno – nedržavljanin iliti stranac nema pravo glasa i političkog angažmana.

Dapače, i uspjeh mase Srba, koji su došli do vrha političke piramide za vrijeme vlasti SDP-a (u jednom trenutku je srpska manjina imala 49% ministara u “hrvatskoj” Vladi), pokazuje da ikakva ugroženost i neimanje prava u Hrvatskoj za pripadnike nacionalnih manjina – NE POSTOJI, jer su i bez statusa nacionalne manjine isti došli do ministarskih položaja, te da su sve te priče ustvari – čista laž i instrument kojeg “hrvatska” vlast u SDP-HDZ zloupotrebljava da bi manipuliranjem opstala na vlasti uz zagarantirane glasove tih istih manjina, sve zamotano u celofane “ljudskih prava”.

Kada Srbin bez liste nacionalne manjine dođe do najviših poluga vlasti u Hrvatskoj, jasno je da su nacionalne manjine kao politički faktori – posve nepotrebne.

U svim ostalim zemljama EU i zapada postoji samo gore rečena podjela – ili si državljanin ili si stranac – a iz kojeg si ti plemena i čijim se ti osjećaš – to je tvoja osobna preferencija i stav, kao i sloboda, no taj stav ne može utjecati na politiku ni u kojem smislu.

Npr., u Njemačkoj postoji turska zajednica koja je brojnija od dvije cijele Hrvatske po broju stanovnika (Turaka ima preko 8 milijuna u Njemačkoj i time čine uskoro 10% od ukupnog broja stanovnika – govoreći o državljanima sa turskim porijeklom!!), i koja čini i više nego dvostruki postotak u udjelu građana nego što kod nas čine, npr. Srbi – no cijeli ti milijuni Turaka u toj Njemačkoj nemaju pravo na nikakvo političko organiziranje, na stranke, na ništa (ista je stvar i Francuska sa preko 9 milijuna afro-arapskih imigranata).

Nacionalna manjina ima prava kao što ju i pripadaju i trebaju pripadati – održavanje kulture i pozitivnih tradicija nacije, dobiju pomoć za narodne nošnje, instrumente, nastupe itd, ali definitivno ne da sa novcem te države pljuju po državi koju su odabrali za svoju domovinu, ili da vode ikakvu politiku na štetu većinskog domicilnog naroda kao što je to slučaj u Hrvatskoj, dapače da se financira antidržavno djelovanje i kampanje omalovažavanja i pljuvanja, dapače i verbalne agresije na državu u kojoj živiš, priželjkujući neku drugu državu i aktivno radeći na tome. O činjenici da pripadnici agresorske vojske u nedavnim ratovima imaju ikakav drugi status od zatvorenika i društvenih izopćenika – ne treba ni govoriti, a kod nas su takovi ministri i takovi u Saboru određuju zakone države. To nisu imale ni najveće i najpoznatije banana države u povijesti.

I to je, na žalost, još jedan veliki negativni kuriozitet Hrvatske, a tim lako dokazivim činjenicama nitko od političara ne pridaje pažnju, već se brane ljudskim pravima itd – kao da su sve te ostale zemlje budale, ne štite ljude i ne znaju što demokracija je, i njih će naš premijer učiti što i kako treba… još jedan primjer implementacije EU zakonodavstva samo kada to paše vlasti, koja to onda pravda na sva usta, inače ako to ne paše vlasti – onda smo mi i dalje Balkan… od EU regulativa o osudi komunističkih režima i lustracija se kod nas jasno ne govori – jer neće svoj na svoga…

Ovo što izjavljuje taj Bačić je primjer potpune stupidnosti – sada se daje Srbima da sami friziraju broj pripadnika svoje manjine i broj glasova, kao i kakovi će oni biti… zbogom pameti, dobro jutro Hrvatska. Sve za vlast, vlast ni za što…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.