CK će tužiti sve koji objave istinu a evo malo istine

DRUŠTVENE TEME

Guglajte centar za edukaciju gdck osijek u orahovici” fb ne dozoljava podjelu linka

mogu koristiti i kao prostor za održavanje treninga i radionica.

Ukupan smještajni kapacitet Centra je 190 ležajeva. U sklopu Centra nalaze se i sportski tereni. Svi objekti izvedeni su bez arhitektonskih barijera za osobe invaliditetom, povezani su lijepo uređenim stazama, a cijeli prostor Centra je ograđen.

U Centru se u skladu sa Zakonom o Hrvatskom Crvenom križu provodi Škola u prirodi i obuka neplivača, treninzi i edukacije za provođenje aktivnosti i programa Crvenog križa, međunarodne razmjene, ljetne škole i slično.

U zgradi „Ham” nalazi se bazen s grijanom vodom veličine 17×8 metara, dubine 1,10 1,35 metara, izgrađen prema zapadno europskim standardima s najmodernijom bazenskom tehnikom.

Opremljena je kabinama za presvlačenje, garderobnim ormarima, a na raspolaganju su hidro-masaža, sauna i sunčalište.

Na katu zgrade nalaze se smještajni kapaciteti te dvorana s 40 mjesta.

Zgrada „Čiki” u kojoj su smještene spavaonice, dnevni boravak za neformalno druženje i sala za rekreaciju povezana hodnikom sa zgradama „Ham” i „Čandro”.

U drugom dijelu kompleksa nalaz “Čandro”

zgrada

sa

smještajnim kapacitetima.

Smještaj i prehrana jesu kategorije na čijoj kvaliteti najviše inzistiramo. Riječ je o domaćoj, slavonskoj kuhinji s kvalitetnim namirnicama. Jelovnike prilagođavamo potrebama pojedinaca i grupe.

Objekti su suvremeno uređeni, sobe su opremljene grijanjem i klimatizacijom, s vlastitim kupatilom, a osim jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, smještaj je moguć i u višekrevetnim sobama. Pravo je zadovoljstvo uživati na sjenovitim terasama koje se u ljetnim mjesecima mogu koristiti i kao prostor za održavanje treninga i radionica.

Ukupan smještajni kapacitet Centra je 190 ležajeva. U sklopu Centra nalaze se i sportski tereni. Svi objekti izvedeni su bez arhitektonskih barijera za osobe S invaliditetom, povezani su lijepo uređenim stazama, a cijeli prostor Centra je ograđen.

DOK SIROTINJA PRIMA STRADALNIKE SA BANOVINE VODSTVO CRVENOG KRIŽA PRIPREMILA JE ZA OPORAVAK SVOJ SMJEŠTAJ. SVE JE TO NAPRAVLJENO OD VAŠIH DONACIJA A AKO IM NE DONIRATE ONDA ĆE VAS TUŽITI.

  • 8
  •  
  •  
  •  
    8
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *