Čemu služi crveni križ nazovite 031205488 i pitajte zašto nikog ne primaju u svoj centar

DRUŠTVENE TEME

Nakon što jučer nisam uspio dobiti nikoga iz crvenog križa Osijek danas sam imao sreće i dobio crveni krriž u Osijeku.

moje pitanje je glasilo da li se neka od postradalih obitelji može smijestiti u Orahovici u njihovom prelijepom centru, odgovor mi nije zaprepastio jer se oni tako ponašaju poput pravog bahatog HDZ ovca.

NE NE MOŽETE NIKOGA SMIJESTITI KOD NAS U ORAHOVICI MI TO IMAMO ZA NEKE DRUGE SVRHE.

u vrijeme ove velike katastrofe crveni križ je pokazao pravo svoje lice i dok stradalnike primaju mnogi ljudi crveni križ svoje elitne prostorije koristi u neke druge svrhe.

živio ti nama crveni križ i živele tvoje elitističke namjere. Zato i ne čudi njihova gradnja zgrade u Zagrebu vrijedna 120 milijuna kuna.sve će oni to napraviti na nesreći ovog naroda vi donirate stradalnike a oni grade zgrade za svoje provode.

031205488 ovo vam je broj na koji to sve možete provjeriti s tim da trebate još stisnuti brojku 7. Pa evo narode pitaj crveni križ čemu on služi.

CENTAR ZA EDUKACIJU GDCK OSIJEK U ORAHOVICI

A kažu da je HCK neprofitna pravna osoba, a što je navodno definirano i Zakonom o Hrvatskom Crvenom križu. Glavno da oni vrijeme, energiju i NAŠE novce troše na kaznene prijave protiv onih koji se usude javno ih prozivati i prezentirati stvarno stanje…

Centar za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek nalazi se u Orahovici, sedamdesetak kilometara zapadno od Osijeka.
Orahovica je idilični slavonski grad smješten na obroncima Papuka i po mjeri je mirnog slavonskog čovjeka. Povremenog posjetitelja iz gradske vreve posebno će dojmiti mirnoća i blagostanje kojom odiše. U neposrednom centru mjesta odvaja se ulica koja se penje u brdo i nakon par stotina metara dovodi pred kompleks Centra za edukaciju osječkog Crvenog križa. Pred posjetiteljima se pruža uređen kompleks kojim dominiraju tri zgrade i prekrasna hortikultura s brojnim detaljima.
U zgradi „Ham“ nalazi se bazen s grijanom vodom veličine 17×8 metara, dubine 1,10-1,35 metara, izgrađen prema zapadno europskim standardima s najmodernijom bazenskom tehnikom.
Opremljena je kabinama za presvlačenje, garderobnim ormarima, a na raspolaganju su hidro-masaža, sauna i sunčalište.
Na katu zgrade nalaze se smještajni kapaciteti te dvorana s 40 mjesta.
Zgrada „Čiki“ u kojoj su smještene spavaonice, dnevni boravak za neformalno druženje i sala za rekreaciju povezana je hodnikom sa zgradama „Ham“ i „Čandro“.
U drugom dijelu kompleksa nalazi se zgrada “Čandro“ sa smještajnim kapacitetima, modernom kuhinjom, velikom blagovaonicom i dvjema prostranim učionicama koje se spajanjem mogu koristiti i kao konferencijska dvorana do 120 mjesta.


Smještaj i prehrana jesu kategorije na čijoj kvaliteti najviše inzistiramo. Riječ je o domaćoj, slavonskoj kuhinji s kvalitetnim namirnicama. Jelovnike prilagođavamo potrebama pojedinaca i grupe.
Objekti su suvremeno uređeni, sobe su opremljene grijanjem i klimatizacijom, s vlastitim kupatilom, a osim jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, smještaj je moguć i u višekrevetnim sobama. Pravo je zadovoljstvo uživati na sjenovitim terasama koje se u ljetnim mjesecima mogu koristiti i kao prostor za održavanje treninga i radionica.
Ukupan smještajni kapacitet Centra je 190 ležajeva. U sklopu Centra nalaze se i sportski tereni. Svi objekti izvedeni su bez arhitektonskih barijera za osobe s invaliditetom, povezani su lijepo uređenim stazama, a cijeli prostor Centra je ograđen.
U Centru se u skladu sa Zakonom o Hrvatskom Crvenom križu provodi Škola u prirodi i obuka neplivača, treninzi i edukacije za provođenje aktivnosti i programa Crvenog križa, međunarodne razmjene, ljetne škole i slično.

  •  
  •  
  •  
  •  

1 razmišljanje na “Čemu služi crveni križ nazovite 031205488 i pitajte zašto nikog ne primaju u svoj centar

  1. Koga i čemu educiraju u luksuznom resortu? U koji ni najugroženiji ne mogu pristupiti? Prestrašno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *