BUJICA “GENERAL HOS-a JE ISPAO AKADEMIK, A SVEUČILIŠNI PROFESOR – ULIČAR!“

DRUŠTVENE TEME

VIDEO! BEZ CENZURE: POGLEDATJE SENZACIONALNU BUJICU S DETALJIMA OKRŠAJA PRKAČIN – GOLDSTEIN! Sandra Benčić je pobjegla s tribine, a Hrvoje Klasić ostao šokiran!

DR. VLATKA VUKELIĆ: “GENERAL HOS-a JE ISPAO AKADEMIK, A SVEUČILIŠNI PROFESOR – ULIČAR!“

Mlada doktorica znanosti Vlatka Vukelić u potpunosti je demaskirala dvojicu kontroverznih povjesničara s Filozofskog fakulteta: “Klasić i Goldstein nemaju reference govoriti o 22. lipnja i tzv. antifašističkom ustanku!“

  1. lipnja se u Brezovici nije dogodilo baš ništa, lokalni komunisti pobjegli su u vrbike kod Žabnog, gdje su ljudima krali kokoši – izjavila je Bujici, na Z1 televiziji, doc. dr. sc. Vlatka Vukelić s Odsjeka za povijest Fakulteta hrvatskih studija: – Klasićeva baka bila je sluškinja u obitelji moje prabake, a poslije rata komunisti su nam oteli vilu u centru Siska!

Bujica je bez cenzure objavila prekinuto izlaganje saborskog zastupnika DP-a i generala HOS-a, Ante Prkačina, na tribini ‘antifašističkih boraca’ u Novinarskom domu, u Zagrebu; Sandra Benčić je brzo napustila dvoranu, Hrvoje Klasić je bio šokiran, a Ivo Goldstein je nasrnuo na starca sa štapom!

Jedino je Bujica objavila skandalozne snimke s tribine, koju je tzv. mainstream u potpunosti prešutio; zastupnica Možemo odgovarala je na pitanja o povratku Titova imena u Zagreb, ali i mogućem povratku ‘Ulice 8. maja’, dok s druge strane, govore o “komunalnim temama“.

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *