BOLJE JE PATITI ZBOG ISTINE, NEGO BITI NAGRAĐEN ZA LAŽ

DRUŠTVENE TEME

Zdravko Mamić

BOLJE JE PATITI ZBOG ISTINE, NEGO BITI NAGRAĐEN ZA LAŽ!
Neću likovati i neću slaviti, zahvalan sam Bogu što je nakon ovoliko patnje i suza moje obitelji, mene, te mojih suradnika konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim krugovima. Nakon što sam prije 8 mjeseci poslao famozni USB s dokazima državnim tužiteljima, te 3 mjeseca nakon što smo svi vi koji čitate i ja krenuli u borbu za Reformu pravosuđa jutros su uhićeni krivosuci koje sam prozvao te protiv njih počinje kazneni progon, baš kao što sam i najavio. Bio sam sam kao svjetionik i svjetlio sam u mraku u kojem su mi rijetki bili željni pomoći. Nitko mi nije vjerovao, svi su govorili da je moja borba uzaludna, organizirali su blokade kako bi me prikazali lažljivcem i demonom, a sve što sam ja izrekao o njima je samo istina, istina i ISTINA! Molio sam ih da odstupe javno i spase se, danas su odvedeni. Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih jer sam bio reketaren, ucjenjen i morao sam slušati kriminalce u krajnjoj nuždi, ali danas je istina dobila potvrdu. Apsolutno sve objave i dokazi koje sam iznio u javnosti o svim sucima koje sam spomenuo su apsolutna istina, a svima vama želim zahvaliti na podršci koja je pokrenula borbu protiv lopova, šarlatana i kriminalaca u pravosuđu. Ta borba neće stati dokle god hrvatsko pravosuđe ne bude pravosuđe koje brine o pravu i pravdi svakog čovjeka, a ne o reketu i nečijim privatnim interesima. Znam da je mnogima među vama ovaj današnji dan vratio osmijeh na lice i dao motiv više u vašim borbama s krivosuđem, a ja se nadam da će pravda i pravo u Hrvatskoj omogućiti istini da pobijedi! PODIJELI ZA REFORMU PRAVOSUĐA!

  •  
  •  
  •  
  •  

2 razmišljanja na “BOLJE JE PATITI ZBOG ISTINE, NEGO BITI NAGRAĐEN ZA LAŽ

  1. Neka moja žrtva i patnja budu početak katarze hrvatskog društva i pravosuđa. Morao sam biti izložen ruglu, trpiti ucjene i reket kriminalaca u krajnjoj nuždi! Morao sam se izložiti pogibelji da bih raskrinkao pravosudne reketare i lopove! Sada imamo priliku da osigurate svojoj djeci bolju budućnosti! Reforma pravosuđa ne smije stati na K€ssi i sucima koje sam prozvao nego mora ići u smjeru onemogućavanja svih onih koji su s njima povezani i svih onih za koje ne znam, a isti su kao oni. Od vještaka koji su zatvarali žene u ludnice do onih koji su štitili pedofiliju i umirućima oduzimali imovinu. Stvorimo uz poštene suce, kojih ima, pravedan i pravičan sustav! Na svima je odgovornost!
    Zdravko Mamić

  2. 10:26 Policijski istražitelji maloprije su izveli suca Vekića iz zgrade u kojoj stanuje njegova prijateljica Nataša koja se također često spominje u Mamićevim optužbama protiv osječkih sudaca, a gdje i sudac Vekić, čini se, često boravi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *