Blago gubitnicima Plenkoviću i Jandrokoviću njima je sve kriv Škoro

DRUŠTVENE TEME

Boro Grubišić

NEKA VISI……ŠKORO !
-“škoro” je kriv:-za 30 dana opravdanog štrajka prosvjetara i mjesec dana mrcvarenja (70.000 ljudi x2 birača=140.000).Na stranu “oduševljeni roditelji učenika”(nn)…-On je kriv za neraskidivu koaliciju s omiljenim političarima u HR: Pupijem,
Banderasom i Vrdoljakom.
Škoro nije uopće reagirao na teške uvrede na račun hrvatskog naroda jednog od navedenih !!!-Kriv je i za administrativno gušenje referenduma o Istanbulskoj (380.000 potpisnika) i potpis u Marakešu.On je kriv jer ne zna račun da je 3% povećanje plaća u odnosu na 3000 kn samo 90 kuna,a na plaću od 15.000 kuna=450 kuna.Baš nema pojma o toj matematici…Škoro je kriv i da narod ne prepoznaje smanjenje vanjskog duga BANKAMA jer eto to je donijelo blagodet svima. ..
Kud je baš taj škoro navalio forsirati da Srbija pod hitno uđe u EU kao glavni projekt hrvatskog predsjedanja Vijećem EU dok šarengradsku adu kontrolira srbijanska policija,a mrtve hvatske heroje potajno premješta s groblja na groblje.
On je čak plaćao tv-reklame ministarstva za “reformu 67”,dok u Francuskoj krv pada po ulicama zbog promjene roka odlaska u mirovinu sa 62 na 64 godine (u Rusiji sa 60 na 65 godina).
Taj isti škoro je kriv za odlazak stotina tisuća mladih zauvijek u inozemstvo i demografsku pustoš Hrvatske,a napose Slavonije.
Škoro je kriv i za mnoge nevažeće glasačke listiće na kojima piše “živela Jugoslavija, otpor stoko” i slični antifa izljevi (proljevi). On čak ni ne zna razlikovati “svoje” nevažeće listiće od Kolakušićevih i Peovićkinih i ostalih.-Sram ga i stid bilo…za sve je kriv…ma kako se uopće drznuo kandidirati pored drugih pjevačkih zvijezda. Tako je svim ovim što je napravio uspio dovesti “komunjaju” za predsjednika….Nadam se da me Miro zbog ovoga neće tužiti !!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)