ZLOČINAČKA PARTIJA IMA SVOG OBAVJEŠTAJACA

DRUŠTVENE TEME

Josip Juretić

ZLOČINAČKA PARTIJA IMA SVOG OBAVJEŠTAJACA

Ogorčeni HDZ-ovci tvrde: ‘Marko Milić, po nalogu Plenkovića, zapisuje što ‘partijski drugovi’ pričaju na sastancima, prati se društvene mreže i komentari te WhatsApp i privatni razgovori!

Sve prijave koje dobije FAKTOGRAF.HR kako nam navodi bliski suradnik SOA dolaze upravo iz ureda odnosa s javnosti Vlade RH gdje radi za ogromnu plaću mladi pravnik Marko Milić.

Nekada su iz politbiroa Centralnog komiteta komunistčki moćnici na sastanke partije slali svoje žbirove koji bi sobom donosili dvije bilježnice – crnu i crvenu. Onaj koji je bio zapisan u crvenu bilježnicu mogao je biti miran jer je to značilo da je dobar drug i komunista koji slijedi sve ideje svog velikog Vođe, dok su oni, zapisani u crnu bilježncu bili u strahu jer su znali da su naj….. i da im se crno piše. A kakve je boje bilježnica koju sa sobom nosi mlađahni Marko Milić sugovornici nisu otkrili.

Iz uskog kruga poznanika mladog Milića spominje se sklonost mladim dečkima i štipkanjima pa nas to podsjeća na fetiš našeg velikog vođe Andreja Plenkovića.

‘Svi znamo da odluke donosi isključivo Plenković, a ne ministri ili stručna povjerenstva. Ništa ne prolazi bez Plenkovića’, – kažu sugovornici iz HDZ-a, . Jer na čelne pozicije tvrtki dolaze mahom ljudi za koje nitko nije ni čuo, nečiji prijatelji, koji nisu bili ni blizu stručnim tijelima stranke.

Evidentno je da se odluke ne donose na Predsjedništvu, nego da o tome odlučuje samo Plenković i njegov krug partije. Pa imenovanje za HEP je stajalo samo zbog toga što Plenković nije dugo donosio odluku. Uz to, Plenković je okrenuo leđa “staroj gardi” te nameće i postavlja na pozicije svoje asistent i bližu rodbinu koji nemaju nikakvog političkog utjecaja. Okružio se njima samo zato što su mu lojalni, tvrde za medije izvori iz HDZ-a ali otkrivaju čime još Plenković, između ostalog, užasno iritira, sve veći broj članova svoje zločinačke stranke.

‘Pa zar nije smiješno i jadno da Marko Milić dolazi s bilježnicom na sastanke zagrebačkog HDZ-a kako bi sve zapisao o čemu se tamo priča i to detaljno prenio šefu’, otkriva za Jutarnji list jedan HDZ-ov član dobro upućen u odnose u stranci kao i tajna praćenja članova HDZa.

Inače Marko Milić je sin poznatog novinara Gorana Milića, pa se u HDZ-u pitaju čime je to Milić junior osim što je sin poznatog oca zaslužio toliko povjerenje premijera Plenkovića, koji na sastanke zagrebačkog HDZ-a dolazi s bilježnicom u ruci i zapisuje svaku riječ tamošnjih HDZ-ovaca.

Nekada su iz politbiroa Centralnog komiteta komunistički moćnici na sastanke partije slali svoje žbirove koji bi sobom donosili dvije bilježnice – crnu i crvenu. Onaj koji je bio zapisivan u crvenu bilježnicu mogao je biti miran jer je to značilo da je dobar drug i komunista koji slijedi sve ideje svog velikog Vođe, dok su oni, zapisani u crnu bilježnicu bili u strahu jer su znali da su naj….. i da im se crno piše. A kakve je boje bilježnica koju sa sobom nosi mlađahni Milić sugovornici nisu otkrili.

Ono što je jasno da mladi Milić skriva nešto u ormaru te uz veliku ljubav prema mladim dečkima iz HDZa još nije poznato kome je ušao sazad osim Vladi i građanima Republike Hrvatske…

  • 90
  •  
  •  
  •  
    90
    Shares

1 razmišljanje na “ZLOČINAČKA PARTIJA IMA SVOG OBAVJEŠTAJACA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *