Zemmour: Vladavina zakona je izgovor za forsiranje imigracije, pobačaja, LGBT propagande na Mađarsku i Poljsku

DRUŠTVENE TEME

Mirna Majić

Zemmour: Vladavina zakona je izgovor za forsiranje imigracije, pobačaja, LGBT propagande na Mađarsku i Poljsku

[“Vladavina zakona nema nikakve veze s vladavinom zakona”, smatra utjecajni francuski filozof i politički komentator Eric Zemmour]

“Koncept vladavine zakona koji se izlaže Poljskoj i Mađarskoj samo je političko oruđe koje forsira imigraciju, LGBT propagandu i pobačaj u ove dvije države”, rekao je francuski filozof i pisac Eric Zemmour tijekom političke emisije vijesti CNews .

Rekao je da je vladavina zakona prikladan izgovor za prisiljavanje dviju zemalja da prihvate pojave protiv svoje volje.

“Ono što stvarno žele s ovim pojmom vladavine zakona jest prisiliti Mađare i Poljake da se podrede multikulturnom, feminističkom i pro-LGBT konceptu zapadnih zemalja”, rekao je Zemmour. “Žele im nametnuti imigraciju, pobačaj, LGBT propagandu.”

“Emmanuel Macron profitirao je od krize (…) donoseći plan spašavanja koji povećava federalizaciju Europe”, rekao je Zemmour. “Prvo, jer je Komisija, a ne države članice te koje zadužuju i drugo, uvele su u vladavinu zakona pojam koji nema nikakve veze sa samom vladavinom zakona.”

Zemmour: Vladavina zakona je izgovor za forsiranje imigracije, pobačaja, LGBT propagande na Mađarsku i Poljsku

“Što je vladavina zakona? To je hijerarhija zakona koja započinje ustavom na vrhu (…) i na kraju ga podržavaju suci”, rekao je. “Vladavina zakona postoji u Poljskoj i Mađarskoj. Ono što mi (Francuska) želimo i što Macron želi nema nikakve veze s vladavinom zakona.”

Zemmour je rekao da napadi na Mađarsku i Poljsku nisu uzimali u obzir niti stvarnost niti većinske odluke dviju zemalja u pitanju.

“Kažu da Mađarska i Poljska otpuštaju suce. Dobro. Ali jeste li znali da je treća francuska republika bila ta koja je izvršila najveću eliminaciju sudaca jer su svi bili bonapartisti i monarhisti?” Rekao je Zemmour.

Osvrćući se na novi poljski zakon o pobačajima, koji je jedan od razloga zbog kojih se zemlja nalazi na nišanu, Zemmour je rekao da je to na djelu demokratski proces, s pridruženim prosvjedom koji se može slobodno zadržati.

“Ova priča o pobačaju je legalna. To je poljska pravda i poljska demokracija, a ovo je poljska demokracija. Postoje demonstracije protiv i oni mogu slobodno prosvjedovati”, rekao je Zemmour. “Ali poljska vlada ima većinu glasova.”

Upozorio je da veto zemalja treba shvatiti ozbiljno.

“Neće biti europskog plana (oporavka) ako postoji čak i jedna zemlja koja ga blokira”, rekao je Zemmour.

——————-
Zemmour, možda najeminentniji francuski javni desničarski intelektualac, sve je popularniji u Francuskoj i doživljava rekordnu gledanost zbog svojih nastupa na CNews-u. Krajem prošlog mjeseca Zemmour je ustvrdio da masovnu migraciju u Europu treba smatrati ništa manje nego zamjenom stanovništva, zločinom protiv europskih naroda, i upozorio da će završiti krvoprolićem.
“Imigracija mijenja sastav ljudi. To je zločin protiv europskih naroda, završit će krvoprolićem”, rekao je Zemmour.

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *