Željko Sačić na skupu Suverenista održao značajan govor

DRUŠTVENE TEME
Foto: Screenshot/Facebook

Bagra je opljačkala i opustošila hrvatski narod u zadnjih 20 godina. Lopovi su prodali Inu, uništili Imunološki zavod, poljoprivredu bacili na koljena”, rekao je general Žaljko Sačić, supredsjednik Suverenista, koji su predstavili svoj program u prepunoj maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Vrlo oštro Sačić je poručio kako će Hrvatskoj ponuditi bolju budućnost, jer je u njoj “‘zlotvorna družina’ nakon 2000. godine bacila u blato sve što se stvaralo u Domovinskom ratu”.

Predsjednik Suverenista, saborski zastupmnik Hrvoje Zekanović je rekao kako nude građanima “društvenu katarzu jer bez korjenitih promjena neće biti ni prosperiteta”.

Poručio je kako su spremni surađivati jedino s onima koji su ideološki slični, te poručio: “Crni i sivi nas ne zanimaju, samo bijeli”.

Europarlamentarka Ruža Tomašić, supredsjednica stranke vrlo je optimistična i očekuje odlične rezultate platforme na izborima – najmanje 26 mandata za Sabor.

Suverenisti su među ostalim poručili kako se zalažu za”dekomunizaciju”, obvezno brisanje antifašizma iz Ustava, ali i izmjene izbornog zakona.

Oni bi ukinuli posebne liste za manjine, kao i po njima nelogične izborne jedinice, pa bi cijela Hrvatska postala jedna izborna jedinica.

  • 53
  •  
  •  
  •  
    53
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *