Željko Sačić čovjek kojeg mnogi žele vidjeti u saborskim klupama

DRUŠTVENE TEME

Zašto general Sačić treba ući u sabor ? Pošto je počela predizborna promocija, referirati ću se na pitanje na koje ću navesti razloge.

General Željko Sačić, rođen je 1963 god. u Varaždinu. Obrazovan i realiziran čovjek. Suprug, otac i djed. Po struci diplomirani pravnik te kriminalist. U najzrelijim i mudrim godinama života, za političku i saborsku arenu.

Ono što ga bitno izdvaja od velike većine kandidata (uz dužno poštovanje) ne samo u VI. izbornoj jedinici, njegov je dugogodišnji aktivizam te domoljubna empatija. General godinama javno istupa, upozorava na lakrdije, nepravde, često govori na skupovima. Izlažući se javno, bez kalkulacija i konformizma. Bio je žrtva progona (slučaj Grubori), ali je časno na sudu dokazao svoju nevinost.

Od početka sudionik u borbenom sektoru, do završetka domovinskog rata. Pomoćnik zapovjednika specijalne policije ATJ Lučko, potom ratni načelnik stožera specijalne policije.
Višestruko odlikovan kao heroj domovinskog rata.
Nakon domovinskog rata, 1996 god., imenovan je pomoćnikom ministra unutarnjih poslova u sektoru kriminalističke policije.
Magistrirao je 2000 god., na posljediplomskom studiju pravnog fakulteta na temu: “Suzbijanje organiziranog kriminala i korupcije”. Autor nekoliko udžbenika, monografija, znanstveno-stručnih radova i članaka na spomenuti magisterij.
2001 god., radi političke nepodobnosti, kriminaliziran je i umirovljen. Potom nepravedno, protuustavno uhićen te sproveden u remetinečki zatvor, gdje je nepotrebno i nezasluženo bio pritvoren više mjeseci.

Uspješan poduzetnik kao vinogradar, proizvođač vrlo kvalitetnih vina. Vijećnik u gradskoj, zagrebačkoj četvrti Podsljeme.
Član i jedan od osnivača političke stranke hrvatskih suverenista.

Hrvatskoj trebaju hrabri, neokaljani i odvažni ljudi. Koji će biti na strani naroda te zastupati nacionalne interese. Na strani poštivanja božjih zakona.

Dokazani ratnik u ratu te miru, poštovan, pravedan, čestit, neokaljan, temperamentan i hrabar.

U VI. izbornoj jedinici, izaberite listu br. 11 i obavezno zaokružite broj 3.

Jedan je general Sačić.
Čovjek kome treba vjerovati.

  • 404
  •  
  •  
  •  
    404
    Shares

2 razmišljanja na “Željko Sačić čovjek kojeg mnogi žele vidjeti u saborskim klupama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *