VRIJEME JE ZA NOVI BEDEM LJUBAVI

DRUŠTVENE TEME

Ivan Pokupec

[ BEDEM LJUBAVI 2 ]

U kolovozu 1991. skup majki koje su se zalagale da se njihove sinove spasi iz JNA organizirala je dr. Ružica Ćavar. Iz toga je nastala mirotvorna inicijativa “Bedem ljubavi”.

Idući tjedan u Hrvatsku dolazi prva tura cjepiva namijenjenih djeci od 5 do 11 godina, odobrenog prošli tjedan. To je dobna skupina za koju je – po straživanju Johna Ioannidsa, vodećeg svjetskog stručnjaka za epidemiologiju i ljudsko zdravlje te bidomedicinsku podatkovnu znanost – smrtnost zaraženih od C-19 podjednaka šansi umiranja od ozljede oštrim predmetom, 1 od 37.036 ili 0.003%.

S druge strane, spekulira se da se ozbiljne nuspojave nakon cijepljenja pojavljuju u daleko većem broju slučajeva, do 1%.

Kao što sam najavljivao, dolazimo do zadnje crte obrane – djece. I smatram da je krajnje vrijeme za Bedem ljubavi 2, inicijativu majki koje će stati u obranu svoje djece. U petak je prvo čitanje prijedloga još restriktivnijeg Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Ovim putem pozivam naše supruge, prijateljice i suborkinje da se od petka počnemo spontano okupljati na Markovom trgu, formirajući bedem između njih i naše djece.

Pa neka majkama Plenković i “stožer”, lažna oporba, dnovinari i interventni policajci pogledaju u oči.

Ako mogu.

  • 2
  •  
  •  
  •  
    2
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *