Upravo traje kineski rat protiv Amerike

DRUŠTVENE TEME

Nema dvojbe da je sve ovo s koronom i svim ovim prosvjedima kineski rat protiv SAD-a koji se lagano širi svijetom kao i svako djelovanje Internacionale. Prvo je počelo sa sukobom oko Huawei-a. Tad smo mislili da se radi o tehnološkom nadmetanju i tržišnim gibanjima, no stvar je puno dublja. Ideološka, duhovna. Evo, ovih dana je otkriveno kako Kina masovno financira američka sveučilišta, a američka sveučilišta su ideološki inkubatori iz kojih se izlijegaju neokomunistički aktivisti kojima je cilj izbrisati povijest zapada i ispisati novu, komunističku, bezbožnu, antikatoličku. Ovo zadnje se sve više otkriva. Najprije su napadali političare, pa policiju, pa spomenike povijesnih ličnosti, pa katoličkih misionara, pa katedrale, pa sad traže micanje Kristovih statua bijele boje (!), a kad sve to pomiču onda ostaju kršćani koje će progoniti. Pritom ih podržavaju mainstream mediji i društvene mreže (facebook miče sve ljude koji nose MAGA kape, TikTok sa sjedištem u Kini miče također snimke podrške Trumpu, Twitterga cenzurira). I to Trump zna zato i zove koronavirus virusom Kineske komunističke partije. Zna to i Steve Bannon koji se lagano infiltrira u kineski sustav i sa svojim tamošnjim suradnicima pokušava rušiti samo srce tame – Komunističku partiju Kine.

Polako se karte otvaraju, sve je povezano i sad mi sjeda zašto je cilj nasilno useljavanje imigranata. Cilj je preko useljenih kvota u svakoj državi stvoriti klimu sustavne netrpeljivosti prema manjinama što opravdava legitimitet masovnom pravedničkom gnjevu restauratora neokomunizma, a sustav održava i brani policija pa je, stoga, reakcionarna. Isto je i sa stvaranjem sustavne netrpeljivosti prema LGBTIQ agendi, kao i stvaranje vječnih fašista. Sve to brani, navodno, policija. No, pitanje policije je u fokusu jer je policija prva na braniku između reda i kaosa, a konkretno u SAD-u je trn u oku Demokrata jer ju ne kontroliraju za razliku od vojske i FBI-a. Već 5 i više godina nema napada mainstream medija na vojsku i FBI. Ne zaboravimo, FBI ‘nije’ ništa otkrio u mailovima državne tajnice Hillary Clinton oko Benghazija i ostalim katastrofalnim propustima.

Ne treba zaboraviti ni ulogu Hollywooda u svemu tom i stvaranju stereotipa o bijelim, korumpiranim policajcima koji jedva žele izaći iz postaja i mlatiti crnce i hispanose, kao i primiti mito ili namazati desni kokainom pronađenim u džepu svježe obijene žrtve siromašne melaninom. Gdje je tu našla mjesto naša Hrvatska? Našla je mjesto u HRT-NovaTv-RTL-ovim prijevodima CNN-ovih vijesti, ali, ne daj Bože, koju informaciju prenijeti s FOX-a ili Bretibarta. Tako ide globalističko ispiranje mozga.
Orwellova 1984. tražila je godinu u koju se smjestiti i konačno ju pronašla u 2020-oj.

Hrvoje Augustinčić

  • 36
  •  
  •  
  •  
    36
    Shares

9 razmišljanja na “Upravo traje kineski rat protiv Amerike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *