U našim medijima ovo nećete vidjeti

DRUŠTVENE TEME

Jučer u Londonu ogroman prosvjed Za Slobodu, stotinu tisuća ljudi u centru Londona, sat vremena odličnih govora…Niste nigdje vidjeli? Naravno. To je zato jer nema cenzure i masovni mediji vam govore samo istinu.

Jedan od govornika je trebao biti i poznati dr. Heiko Schoning, osnivač ” Doctors for the truth” pokreta i jedan od osnivača ACU-a, vanparlamentarnog odbora lijecnika koji broji preko 1000 liječnika koji propituju korona narativ i prozivaju Vladu za pretjerane mjere i skrivanje informacija.

Na svojoj web stranici i javno iznose činjenice o virusu i pandemiji (www.acu2020.org). Također su njihovi članovi tiskali i knjigu koja se zove “Covid 19 False alarm” koja sadrži sve medicinske i znanstvene dokaze.

Dr. Heiko Schoning tvrdi da nemamo pandemiju ubojitog virusa, već da imamo političku pandemiju, te da je to jasno vidljivo iz činjenica i podataka. Ali da Vlade i masovni mediji zajedno proizvode drugačiji narativ.

Također tvrdi da iza pandemije stoji političko ekonomski program osmišljen od strane oligarha koji se zove “Veliki reset” gdje oni namjerno ruše svjetsku ekonomiju, a za njen potpuni raspad i galopirajuće siromaštvo malog čovjeka će optužiti virus. O Velikom Resetu ti isti otvoreno pišu na stranicama Svjetskog ekonomskog foruma.

Dr. Shoning je kazao da se nešto slično dogodilo i 2008. kada je financijska kriza koja je uništila milijune malih poduzetnika također bila umjetno osmišljena da bi iz nje najbogatiji profitirali i udvostručili svoje financije ( bankari, najveće korporacije).

Kada je poznati dr. Schoning stupio na pozornicu jučer u centru Londona i počeo svoj govor policija je krenula sa diverzijom i maltretiranjem prosvjednika koji su na miran i kulturan način slušali govore te je tako prekinut govor utjecajnog dr. Heika Schoninga, a on je potom i UHIĆEN.

Nakon što je uhićen nije mu bio dopušten nikakav telefonski kontakt niti mu je dano legalno obrazloženje uhićenja.

Uhićen je liječnik koji je doputovao iz Njemačke održati govor na gradskom trgu u jednoj demokratskoj i slobodnoj zemlji, usred demokratske i slobodne Europe? Zašto?

Onima koji kritički razmišljaju i informiraju se je jasno zašto. Oni koji se informiraju i koji kritički razmišljaju će se boriti za slobodu i slobodnu budućnost svoje djece. Pridružite im se jer slobodna budućnost inače neće postojati.

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *