Trumpova odvjetnica otkrila zapanjujuće prevare sa sustavom za brojanje

DRUŠTVENE TEME

Mirna Majić

Trumpova odvjetnica otkrila zapanjujuće sumnjičave prijevare s velikim automatima za brojanje glasova

[Predsjednik Trump najavio je 14. studenog 2020. da se bivša savezna tužiteljica Sidney Powell pridružila pravnom timu koji se bavi izbornom prijevarom.]

Sidney Powell, odvjetnica Trumpove predsjedničke kampanje i bivša savezna tužiteljica, 15. studenoga otkrila je medijima da se prijevara s glasovanjem mogla dogoditi u 29 država diljem Sjedinjenih Država. “Svaka država koja je kupila sustav brojanja glasova Dominion trebala bi pokrenuti kriminalističku istragu, a direktor CIA-e trebao bi odmah biti otpušten”. Rekla je da će svaki Amerikanac, kad se objavi istina, biti šokiran.

U 29 država ,u strahu od miješanja u vladine agencije, ignorirali su upozorenja

Američki izbori bili su šokantan incident prijevare. Mnogo dokaza pokazuje da se uređaj za brojanje glasova “Dominion” koji se koristi u 30 država širom Sjedinjenih Država može koristiti za sustavno petljanje glasova.

Primjerice, na dan izbora 47 okruga u Michiganu koristio se sustav glasovanja Dominion. U okrugu Antrim republikanski inspektor otkrio je da je 6000 glasova za Trumpa prebačeno Bidenu. Nakon što je ispravljena ova pogreška, Trump je u okrugu “poraz” pretvorio u pobjedu.

Istog se dana u Georgiji srušio sustav glasovanja Dominion u okruzima Morgan i Spalding, što je rezultiralo suspenzijom glasanja. Izvještava se da je to zato što je dobavljač softvera nešto učitao uoči izbora, što je uzrokovalo kvar.

Powell je za Fox News rekla: “Predsjednik Trump pobijedio je na izborima. Osvojio je više od stotine tisuća glasova. Zapravo je osvojio milijune glasova, a ti su glasovi preneseni softverom za brojanje glasova. Dizajnirano za ovu svrhu.”

Istaknula je kako je sustav Dominion osmišljen da “manipulira izborima” i da “ga uopće ne treba instalirati nigdje”. Odvjetnik predsjednika Trumpa i bivši gradonačelnik New Yorka Giuliani također je izvijestio Fox News da je softver koji koristi Dominion razvio Smartmatic, koji je osnovao bivši venecuelanski predsjednik Chavez, a sada su vlasništvo Chavezova dva partnera.

Powell je rekla da su se stotine tisuća američkih glasača pojavile kako bi ispričale o prevarama koje su doživjeli: “Ovo je velika glasovna prijevara. Ne brinu me samo Dominion i Smartmatic, već i softver koji se koristi u drugim sustavima za brojanje glasova. Softver je problem. Glasovi se mogu izbrisati. Glasovanje. Glasački listići za Trumpa mogu se povući u drugu mapu i mapa se može izbrisati.
Moramo ispitati, tko se usudio odobriti kupnju ovog sustava i zašto?”, naglasila je odvjetnica.

“Govorimo o paketu (softveru) milijarde dolara (plaćenih) za nove uređaje za glasovanje u mnogim državama. Uz financijske pogodnosti za neke članove obitelji, to ima još jednu pogodnost – ja to zovem ‘Izborno osiguranje’, jer znaju da će, ako se koriste tim softverom, pobijediti.”

Powell je rekla da različiti izvori znaju da je obiteljima državnih dužnosnika isplaćen velik iznos novca kako bi se olakšala kupnja Dominiona. Rekla je:
“Svaka država koja je kupila sustav trebala bi pokrenuti kaznenu istragu, a barem oni službenici koji su kupili sustav trebali bi biti predmet ozbiljne istrage.”

Istog je dana Powell u programu “America This Week” predstavila da sustav Dominion ima “stražnja vrata”. Sve dok su glasački strojevi povezani s Internetom, status glasa može se pratiti u stvarnom vremenu, a glasovi se mogu petljati kako bi se postigla određena vrijednost da kandidat pobjeđuje, a to se može dogoditi u najmanje 29 država.”

Rekla je da su Sjedinjene Države slobodna zemlja i da ih ne bi smjele kontrolirati Venezuela ili KPK. “Ne dopuštamo krađu izbora.”

Iza prevare stoji korupcija

Powell je također spomenula da su mnogi političari već dugo pisali pisma i podnosili stručna izvješća u pogledu nepouzdanosti sustava brojanja glasova Dominiona, uključujući mnoge demokratske senatore. Međutim, njihova su upozorenja potpuno ignorirana. Odjeli poput CIA-e, FBI-a i Ministarstva pravosuđa trebali su biti obaviješteni o relevantnim informacijama, ali nisu poduzeli ništa.

Bila je bijesna zbog toga, “Podsjeća me, kako CIA koristi ovaj softver na različitim mjestima za postizanje svojih ciljeva? Direktora CIA-e treba smjesta ukloniti, koliko je cijela vlada korumpirana.”

Powellovi stavovi snažni su i oštri, a domaćin ih naziva “eksplozivnim vijestima”. Rekla je: “Nikad ne kažem neutemeljene riječi.” Ljevački kamp morao je sjediti na iglama.

Iz ovoga ljudi mogu vidjeti:

Prvo, predsjednik Trump pobijedio je, Demokratska stranka je izmijenila milijune glasova, a Trump tim ima povjerenja da preokrene rezultate izbora u više država.

Drugo, ova izborna prijevara kazneni je slučaj lijevog dogovora sa stranim snagama. Opsežne informacije pokazuju da je sustav Dominion izravno povezan s Venezuelom i KPK.

Treće, službenici u mnogim saveznim državama Sjedinjenih Država osumnjičeni su za izborne prijevare i primanje mita; službenici nekoliko saveznih agencija barem su osumnjičeni za malverzacije.

Biden prije nije imao namjeru reći istinu: “Postavili smo najopsežniji i najdublji sustav izborne prijevare u povijesti američke politike.” Sada su činjenice prijevare i njegove riječi u skladu.

Predsjednik Trump bori se za interese Sjedinjenih Država i američkog naroda. Njegovi su ciljevi stvorili sukobe “interesa” s korumpiranim dužnosnicima, prepriječivši put mnogim ljudima. Stoga su ljevičari pokušali srušiti aktualnog predsjednika putem izborne prijevare .
Nadalje, banda prevaranata znala je da su počinili teško kazneno djelo, pa su se proglasili “izabranima”, a zatim pokušali prisiliti predsjednika Trumpa da se preda i šireći lažne vijesti, nadajući se da će Trumpov tim i većina pristaša napustiti istragu i ne boriti se.

Odvjetnica Powell rekakl je kako je velik broj domoljuba umoran od korupcije političara i javio se da svjedoči. Nada se da će javnosti predstaviti više informacija kasnije ovog tjedna, a svijet čeka da to vidi.

  • 151
  •  
  •  
  •  
    151
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *