Trumpov uzvratni udarac

DRUŠTVENE TEME

Mirna Majić

~UNAKRSNI URAGAN~

❤️👊🏻Baš kao što je i obećao, predsjednik Donald Trump vratio se na posao nakon kratkog i manjeg zadržavanja s koronavirusom Wuhan (covid-19).

U ponedjeljak (jučer) predsjednik je zatražio od šefa ureda Bijele kuće Marka Meadowsa da pokrene postupak deklasifikacije više dokumenata koji razotkrivaju izdajnički špijunski program Obamine administracije protiv Trumpove kampanje.
—————————-
-Trump nalaže deklasifikaciju davno zadržanih evidencija špijuna

Predsjednik Donald Trump uputio je šefa ureda Bijele kuće Marka Meadowsa da započne postupak deklasifikacije više dokumenata povezanih s istragom Obamine administracije i špijuniranjem predsjedničke kampanje Trump 2016.

“Već mi je dao zadatak da pokrenem postupak uklanjanja tajnosti, slijedeći neke zahtjeve koje su postavili Devin Nunes i drugi”, rekao je Meadows za “Fox and Friends” 5. listopada, pozivajući se na člana povjerenstva House Intelligence Devina Nunesa (R-Kalif.)

Iako se o tome nije razjasnio, nagađa se da se Meadows poziva na dva sažeta dokumenta koja je Nunes rekao voditeljici “Sunday Morning Futures” Mariji Bartiromo za koju se nada da će skinuti tajnost s njega, što bi razotkrilo Igora Dančenka, primarnog izvora lažnog Steelea. dosje .
[ https://www.judiciary.senate.gov/imo/media/doc/February%209,%202017%20Electronic%20Communication.pdf ]

Ruski državljanin iz Washingtona, FBIH je Dančenka istraživao zbog sumnje da je špijun Kremlja. Danchenko je također iznio promišljene tvrdnje, sve neutemeljene, koje su uvrštene u dosje Steele-a kao činjenice.

Ispostavilo se da Dančenko nije ruski špijun, već je “prefinjeni američki analitičar koji je svoje podatke dobivao od poznanika iz djetinjstva”.

“Američka javnost mora vidjeti tri izvještaja o kojima znamo barem od ruskog špijuna demokrata kojeg su angažirali”, citira Nunes.

CIA je znala da Hillary Clinton stoji iza ruske teorije zavjere

Nunes se također pozvao na više povjerljivih dokumenata vezanih uz ravnatelja Nacionalne obavještajne službe (DNI) Johna Ratcliffea. U pismu predsjedniku Senatskog pravosudnog odbora Lindsey Grahamu (RS.C.), Ratcliffe je otkrio da je CIA još 2016. godine pribavila rusku obavještajnu analizu koja povezuje neuspješnu predsjedničku kandidatkinju Hillary Clinton s teorijom zavjere “ruskog dogovora”.

Sada znamo da je Clinton odobrila zavjeru 26. srpnja 2016. godine, koja je odmah pokrenula veliku brzinu kako bi Trumpovu kampanju slikala kao da je u krevetu s Rusima, lažni narativ koji od tada traje među ljevičarima.

Cilj nije bio samo da Trump izgleda poput izdajice, već i odvraćanje od Clintoničinog skandala s e-poštom, koji do danas nije izveden pred lice pravde.

“Clintonova kampanja stvorila je ovu bolesnu fantaziju, primijetiio je Nunes. “Zatim su izašli i unajmili avatare da to učine.”

Prema Nunesu, dokumenti koje je već vidio su “puške za pucanje”,a američki narod ih mora vidjeti. Čini se da se Trump slaže, zbog čega je pozvao Meadowsa da to ostvari.

“Te informacije definitivno moraju biti dostupne američkoj javnosti”, citira Nunes. “A koliko sam shvatio, postoji još više temeljnih dokaza koji podupiru ono što je iznio direktor Ratcliffe.”

Žalosno je što je trebalo nekoliko godina da bi napokon izašle ove relevantne informacije, budući da Nunes i njegovi kolege to traže od početka 2017. godine.

“Želimo svaki prokleti dokaz koji ima svaka obavještajna agencija ili je možda vrijeme da se te agencije zatvore, jer su na kraju naše slobode važnije od svega ostalog što imamo u ovoj zemlji i na njih je stavljen pečat ovih prljavih policajaca i Demokratske stranke i medija [koji] ne izvještavaju o tome”, dodao je Nunes.

Direktor CIA-e John Brennan osobno je još u srpnju 2016. upoznao Baracka Obamu s obavještajnim službama Clintona, to je rekao Ratcliffe koji je citirao bilješke samog Brennana. Ova je obavještajna informacija proslijeđena kao kaznena preporuka tadašnjem direktoru FBI-a Jamesu Comeyu, zajedno sa specijalnim agentom Peterom Strzokom.”

https://www.theepochtimes.com/trump-orders-declassification-of-long-withheld-spy-records_3526760.html

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *