Tko radi u Vrhovnom sudu

DRUŠTVENE TEME

VIDEO! BUJICA OBJAVILA PARTIJSKI DOSSIER SUCA VRHOVNOG SUDA DAMIRA KOSA! Dr. Batarelo: “U Vrhovnom sudu RH su bivši komunisti, dok Trump u Vrhovni sud SAD-a imenuje katolkinju Amy Coney Barret!

Zbog kukavica koje se boje Plenkovića, iz hrvatske politike nestat će demokršćanstvo – izjavio je u Bujici na Z1 televiziji, dr. Vice Batarelo.

Predsjednik Udruge ‘Vigilare’ komentirao je premijerove izjave o radikalizaciji: – Hrvatski problem je ekstremna ljevica! Oni su ti koji radikaliziraju naše društvo, a preko Peovićke, Borićke, Glavaševića, Tomaševića i sličnih, ušli su u tzv. mainstream, kojeg i onako kontroliraju njima bliski mediji…

Osvrnuo se i na napade, koji su zadnjih dana uslijedili na crkve u Poljskoj: – Antife uvezeni iz Njemačke, prema tvrdnjama mojih kolega iz Varšave, trenirali su i pripremali napadače za kaos… Mi u Hrvatskoj to moramo pratiti jer i ovdašnja ekstremna ljevica ima iste ideološke temelje i to je veliki problem za našu nacionalnu sigurnost.

Poziv izvjestitelja EU parlamenta za stanje seksualnog i reproduktivnog zdravlja i prava, SDP-ovog zastupnika Freda Matića, predsjedniku Vlade i HDZ-a Andreju Plenkoviću da osudi poljske vlasti zbog odluke Ustavnog suda o zaštiti nerođene djece, Vice Batarelo prokomentirao je vrlo kratko: – Nek’ se srami!

Bujica je eksluzivno objavila partijski dossier suca Vrhovnog suda Damira Kosa, koji se u Savez komunista Jugoslavije učlanio već sa 17 godina, a devedesetih je, kao sudac Vojnog suda, politički sudio HOS-u. Komunistički dossier i karijera suca Vrhovnog suda RH, Damira Kosa, u emisiji su komparirani s imenovanjem sutkinje Amy Coney Barret, koju je u Vrhovni sud Sjedinjenih Država uveo predsjednik Donald Trump. “Većina Hrvata bi sigurno kao sutkinju Vrhovnog suda poželjela gospođu Barret, a ne nekoga tko je davno trebao biti lustriran,” rekao je dr. Batarelo.

(OPŠIRNIJE USKORO…)

  • 4
  •  
  •  
  •  
    4
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *