Tamo gdje je Sanader stao, Plenković je nastavio, Hrvatska je danas korumpiranija nego u doba Sanadera

DRUŠTVENE TEME

Plenković kontrolira zakonodavnu, izvršnu i sudsku vlast. Dakle sva vlast je u rukama jednoga čovjeka.

Nije li to diktatura?

Teroristički napad u Beču (sve okolnosti treba utvrditi – možda i nije bio teroristički) objektivne istinoljubive i poštene mainstream medije u Lijepoj našoj i ne zanima posebno.
Logično.
Nije bio ugrožen najveći sin naših naroda i narodnosti.
Pelene su na mjestu, anemija je pod kontrolom, razina straha prihvatljiva, Milanović je na distanci, u bolnicama pacijenti ne umiru od gladi, ima struje, voda je pitka, pacijenti poslije smrti ne dolaze na pretrage i ne opterećuju sustav, oboljeli od covida ne umiru po ulicama, ne sahranhuju ih po parkovima, zdravi su na testiranju, bolesni su na čekanju, sve funkcionira besprijekorno!
Ništa Nas Nesmije Iznenaditi!
Nema razloga za paniku.
Medved, Božinović, Beroš, Capak, Banožić, Trut, … su na položajima.
Brinu.
Zato vi budite spokojni!!

Europska komisija ustanovila je da je Hrvatska izrazito kuruptivna zemlja i ne nađe za to načina da “vođe” dozove k pameti a zna dati puno drugih direktiva koje se moraju ispuniti.

Znači nisu ni oni bitno bolji.Plenković je veća ugroza od corone za Hrvatski narod. To je največe zlo od čovjeka koji je svijet vidio. Prestrašno i užasno. Katastrofa.

Šuška se da je Andrek Pelenković svoj model vladanja u Patentnom zavodu Hrvatske zaštitio kao intelektualno vlasništvo.
Naime, neki tvrde da je dio tajnih službi odanih Predsjedniku Vlade uočio više agenata bjeloruske obavještajne službe kako proučavaju pelenkovićev model vladanja.
Obavještajnom obradom bjeloruskih agenata je potvrđeno da su radili oo direktivama Predsjednika Lukašenka. Lično! Daljnjim izvidima je potvrđeno da je Lukašenko fasciniran metodama Andreka Pelenkovića i njihovim učinkom odlučio – KOPIRATI!! Saznavši za te namjere Pelenković je (navodno) odlučio zaštititi svoje intelektualno vlasništvo.
Zna li netko radi li se o šali ili je istina?

Prava trudioba vlasti je

Trodioba vlasti
SDSS
HDZ
HNS

 • 1.6K
 •  
 •  
 •  
  1.6K
  Shares

1 razmišljanje na “Tamo gdje je Sanader stao, Plenković je nastavio, Hrvatska je danas korumpiranija nego u doba Sanadera

 1. POŠTOVANI GRAĐANI – HRVATSKA MLADEŽI – HDZ JE OSNOVAO RATNI ZLOČINAC JOSIP MANOLIĆ I NJEGOVA UDBA SA CILJEM STVARANJA III. JUGOSLAVIJE A NE SA CILJEM STVARANJA DEMOKRATSKE I PRAVNE HRVATSKE.
  PLENKOVIĆ JE OŠTRI ZAGOVORNIK TE POLITIKE I ZATO NJEGOVE POTEZE TREBA GLEDATI I IZ TOG KUTA. DA BI SE TA IDEJA PROVELA, I NARODU PRIKAZALA KAO JEDINA MOGIĆA – HRVATSKA KAO TAKOVA MORA PROPASTI.
  DOMOVINSKI RAT ISMIJATI , A NAJČASNIJE BORCE LIKVIDIRATI ILI PROTJERATI .
  EVO VAM I NZ DOKAZA, TE VAS POZIVAM DA MOJE NAVODE OSOBNO PROVJERITE:
  91. bili smo suočeni s užasnim problemom ratnog profiterstva. Osobno sam te 91.u pljački i kriminalu ulovio Šimu Đodana i Franju Gregurića.
  – Đodan je od Slovenaca kupio 22 tone baruta iako je znao da je neispravan i neadekvatan. Tuđman je upravo zbog ove afere istjerao Đodana s pozicije ministra obrane;
  – Franjo Gregurić inzistirao je na uvozu 250 tona Nitro Celuloze (NC) iako je znao a se ista ne može i nema gdje preraditi. Isto tako znao je da se radi o tehnički neispravnoj NC.
  Iako je znao da je kao takova jako opasna namjerno ju je smjestio u centar SISKA, u trenutku kada su po Sisku padale četničke granate. Granata koja je pala nekoliko metara od tog skladišta nije detonirala – da je ta granata detonirala Sisak bi nestao a Četnicima bi bio otvoren put do Slovenske granice. Gregurić nije odgovarao za ovaj zločin.
  -Damir Krstičević je u prvoj polovini 91. nosio JNA uniformu i pucao po nama. Krstičević je bio zarobljen od pripadnika HV – a – ..Tek nakon dužeg razmišljanja postaje pripadnik OS RH. HDZ je omogućio da novakova individua postane HRVATSKI GENERAL.
  Ne samo da ste osramotili državu s njim već ste mu omogućili da pljačka osiromašeni narod. Damir Krstičević nema pravo na status RVI. Zahvaljujući Krstičeviću i vama iz HDZ – a Hrvatska je jedina država u svijetu koja nema vlastitu vojnu industriju.
  -Kao zapovjednik za RAZMINIRAVANJE I SANACIJU BEDENIKA BJELOVAR (druga polovna 91.) osobno sam ulovio desetak ratnih lešinara koji su lešinarili na mjestu gdje smo još nalazili ruke i glave naših ANĐELA IZ BJELOVARA. Vi iz HDZ – a postarali ste se da taj naj veći ljudski otpad debije činove i odličja. Inzistirati na činovima i odličjima
  Vladimir Zagorac s vrhom HDZ – a SVJESNO, I NAMJERNO, SABOTIRALI SU AKCIJU OLUJA – mi smo tada imali američke haubice 203 mm Zagorac je prije akcije OLUJA za iste naručio RUSKO STRELJIVO. Iako je na vrijeme znao da streljivo ne odgovara, te i iako je imao vremena promijeniti narudžbu –on to nije htio.
  To je bila svjesna i namjerna sabotaža podržana od samog vrha HDZ – a.
  Kao što vidiš, spisak zla koji je HDZ radio jako , jako je dug
  Ja nisam samo ratovao, već sam svom narodu radio i mnoga dobra, između ostalog :
  -Osmislio sam i pokrenuo projekt „ZAŠTITE CIVILA, A POSEBICE DJECE OD MINA“ Ovaj projekt UNICEF je proglasio jedinstvenim u svijetu, kako po njegovoj kvaliteti, tako i po rezultatima koje smo postizali u zaštiti djece. UNICEF je taj projekt i financirao za cijelu Hrvatsku;Iako je ovaj projekt UNICEF primjenjivao u puno zemalja koje su imale sličnu problematiku u Hrvatskoj ga zabranjujete vi HDZ – čine;
  -Osmislio sam i pokrenuo državnu kompaniju MUNGOS;
  -S kolegom po struci, projektiramo sam i uspostavili prvu hrvatsku tvornicu za proizvodnju TNT – a. Projekt je bio poznat pod nazivom „DREN“. U trenutku kada smo počeli proizvoditi prve tone TNT –a, postrojenje je preko noći nestalo. Posebno vrijedno vlasništvo države ugrađeno je u pod – Sljemenske vile UGLEDNIKA. ;
  Pogledaj koje zlo radite nama koji smo stvarno prolijevali krv za ovu državu.
  KADA STE SVJEDOKOM TAKVIH DOGAĐAJA, I AKO IMALO POZNAJETE POVIJEST OVIH PROSTORA, TEŠKO JE NE PREPOZNAT VEĆ POSTOJEĆE ŠABLONE PROTEKLOG VREMENA.
  PLENKOVIĆ I HDZ UZDAJU SE U UDBAŠKE METODE – TEROR, UBOJSTVA, NEZAKONITI PROGONI.
  Sljedeće opisano smo je manji dio represija koje trpi moja obitelj:
  -2002. na okućnicu moje majke ( Općina Križ, Zagrebačka Županija ) postavljene su mine. Mine do danas nisu otklonjene iako su prijetnja našim životima. Stara i teško bolesna Hrvatica pomoć mora tražiti od EUROPOLA, iako je našim zakonima jasno definirano na koji način policija mora postupati.
  STARA I BOLESNA HRVATICA MORA TRPJETI OVA TEROR SAMO ZATO ŠTO JE MAJKA HEROJA DOMOVINSKOG RATA .
  -Policija me je nezakonito zadržala, iako nikada nisam imao ni najmanji prekršaj, tom prilikom maltretirala, i prijetili mi da će mi ubiti djecu ako ne prestanem u javnost iznositi dokaze o kriminalu i korupciji. Samo nekoliko mjeseci nakon izrečene mi prijetnje, u namještenom incidentu umalo je ubijena moja kćerka. Tom prilikom polomljene su joj obje noge . Posebno vrijednoj studentici koja je u to vrijeme sa zavidnim uspjehom pohađala je dva fakulteta , uništen je život i karijera;
  – Kao časnik s besprijekornom karijerom i RVI (ponavljam – dva puta ranjen ) bio sam potjeran iz domovine i prisiljen preko pet ( 5 ) godina živjeti u progonstvu .Mladen Bajić i Dinko Cvitan nudili su mi alternativu, da preuzmem zakon u svoje ruke i da svoja prava branim, ni manje ni više nego ORUŽJEM , „ KAO PRAVI PUKOVNIK HRVATSKE VOJSKE“.
  KAO ŠTO VIDITE , NJIMA NIJE NI NAJMANJI PROBLEM UBITI DIJETE, ILI STARU BOLESNU MATER VIŠESTRUKO DOKAZANOM HEROJU DOMOVINSKOG RATA.
  PLENKOVIĆ SE PONAŠA KAO DA JE IZVRŠIO DRŽAVNI UDAR I ZATO SE NI NAJMANE NE USTRČAVA U PRIMJENI METODOLOGIJE UDBA . e I KOS – a.
  TO JE MOĆ KOJU NE DAJE USTAV , ZAKONI ILI NJEGOVA SPOSOBNOST.
  TU MOĆ PLENKOVIĆU DAO JE KAPTOL – HRVATSKA KATOLIČKA CRKVA KOJA JE JOŠ 90. IZDALA SVOJE VJERNIKE.
  NJIHOVE SU BLAGAJNE PUNE, I MOGU IZDRŽATI I NAJ VEĆE KRIZE – MINIMALNO SLJEDEĆIH TRISTA GODINA .
  PLENKOVIĆ JE JAKO DOBRO PROCIJENIO ZATUPLJENOST NARODA PO TOM PITANJU- POPOVI FILAJU NAROD PAROLAMA KAKO BOG ŽELI DA SE NAROD PATI , A ONI KAO IZASLANICI BOŽJI UŽIVAJU –
  KAKO TO DA POPOVI, SVOJIM RASKALAŠENIM I OHOLIM ŽIVOTOM NA ZEMLJI TAKO OČITO TEŽE PAKLU ?
  TA VELEIZDAJA UZELA JE I OGROMNE ŽRTVE.
  PO ZAVRŠETKU DOMOVINSKOG RATA UBIJENO JE, I IZ DOMOVINE PROTJERANO NA TISUĆE ČASNIH HRVATSKIH RATNIKA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI. NISU TOI BILI SAMO RATNICI U RATU – TO SU BLI NAŠI VRIJEDNI SUGRAĐANI KOJI SU PO ZAVRŠETKU RATA SAMO HTJELI NORMALNO ŽIVJETI I RADITI.
  DA LI ITKO OD VAS SHVAĆA KOJI JE ZLOČIN POČINILA OVA BANDA NAD VLASTITIM NARODOM ?
  HRVATSKA KATOLIČKA CRKVA I VLADA TVRDE , DA SE O OVOM ZLOČINU MORA STROGO ŠUTJETI.
  HRVATSKA MLADEŽI – OVU ZLOČINAČKU ORGANIZACIJU HDZ TREBA U ZAKONSKOM POSTUPKU ZABRANITI TE ONEMOGUĆITI NJIHOVO DALJNJE ZLOČINAČKO DJELOVANJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *