Svakodnevni napadi na Miroslava Škoru se nastavljaju ko na tekućoj traci

DRUŠTVENE TEME

Jutarnji se specijalizirao za svakodnevne napade na Miroslava Škoru dnevno izlaze članci koji pokušavaju diskreditirati i omalovažiti sve koji nisu na partijskoj liniji.

Nastavak udaranja po svemu što nije u partiji možete čitati u sutrašnjem broju jutarnjeg lista. Pitanje je koliko to šteti Škori i njegovim biračima a koliko u principu jača njegovu inicijativu. Očito da vlastodržaci maju ogroman uticaj na sve medije. Zloupotreba na ovakav način vratit će im se ko bumerang. Na sve moguće načine pokušavaju podijeliti Škorine glasače etiketiratirajuči ih kao ekstremnu desnicu a zatim kao izgubljene mostovce. Dovoljno je vremena do parlamentarnih izbora da Škoro nađe pravi način organizacije i pobijedi na njima.

Ova HDZ ova vlast više izgleda kao agencija za nekretnine nego kao vlast u službi naroda. Za nabrojiti sve njihove afere trebalo bi puno prostora. Kuščević, Žalac, Kujundžić, Marić, i cijela plejada ostalih istaknutih HDZ ovaca ovršni zakon nisu promijenili jedino su uspješni u povećavanju svoje kvadrature. Sjajna je HDZ ova suradnja sa HNS om i Bandićem. Konačno imaju prave partnere u pljački Hrvatske . Teško je tu odrediti ko je uspiješniji u uništavanju hrvatskog naroda sreća pa se pojavio Škoro koji im je za sve kriv.

  • 2
  •  
  •  
  •  
    2
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *