Stipo Mlinarić Ćipe:Plenkoviću nadobivao sam se ja batina u kordonima koje spominješ

DRUŠTVENE TEME

VIDEO! STIPO MLINARIĆ ĆIPE U BUJICI: “Plenkoviću, nadobivao sam se ja batina u kordonima koje spominješ!“

Godine ’91 bio sam na pravoj strani i sada sam na pravoj strani, a na čijoj je strani Andrej Plenković – zapitao se u Bujici na Z1 televiziji Stipo Mlinarić Ćipe, zastupnik DP-a u Hrvatskom državnom saboru i ratnik s Trpinjske ceste. Posebno je prokomentirao izjavu aktualnog premijera i šefa HDZ-a, koji kaže da će “napraviti sanitarni kordon prema Domovinskom pokretu“: – Kada govori o sanitarnim kordonima, morao bi znati da me to odmah podsjetilo na logor koji sam prošao. Plenkoviću, nadobivao sam se ja batina u kordonima koje spominješ!

Ćipe je u Bujici rekao da 18. studenog ide u Vukovar, odati počast pokojnom bratu Mili, koji je ubijen na Ovčari, kao i svim ostalim herojima te da nije pobjegao pred srpskim granatama pa neće ni sada.

Prozvao je kontroverznog Branka Bačića, šefa HDZ-ovog saborskog kluba: “Bačić mi je nešto docirao u sabornici, kada sam replicirao Katarini Peović, rekao je da je i on bio branitelj, a ja mu sada poručujem da ću pojesti svaki metak koji je on ispalio tijekom rata!“

U politiku tzv. pomirenja, koju promiču Plenković i Pupovac, ne vjeruje: – Vidio sam u Kninu Borisa Miloševića, mislim da se osjećao kao ja na stolici za ispitivanje u Sremskoj Mitrovici!

Komentirao je i svađu Milanovića i Plenkovića: – Ponašaju se k’o dvije curice iz vrtića!

(OPŠIRNIJE USKORO…)

  • 1
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *