Slavica Šota u borbi sa korumpiranim policijskim sustavom

DRUŠTVENE TEME

Za ovo što se dogodilo Slavici Šota trebala bi se spremiti kompletna Hrvatska vlada.

Gospodine Nikola Milina, glavni ravnatelju policije, može Vas biti sram stati pred kameru i bilo što reći u vezi ovog slučaja!

Ne brinite i Vi i svi drugi u ovom predmetu imate svoju odgovornost, pa i onu moralnu, na koju se často pozivate u svojim motivacijskim govorima, jer ste sve znali i štitili svog rukovoditelja.

P.S. Pogledajte samo mailove koje ste dobivali od obitelji i vidjet ćete da je u njima i Sindikat policijskih službenika koji je upoznat sa cjelokupnim postupanjem kako Vas tako i onih prije Vas.

Sramite se jer niste dostojni funkcije koju obnašate.

Sindikat policijskih službenika

 •  
 •  
 •  
 •  

4 razmišljanja na “Slavica Šota u borbi sa korumpiranim policijskim sustavom

 1. “mi smo sustavnim radom, utvrđivanjem činjeničnog stanja, utvrdili osnovane sumnje, zajedno s državnim odvjetništvom, da tu postoji osnovana sumnja za počinjenje nekoliko kaznenih djela. I postupak ide…” 🤣 kaže danas glavni ravnatelj policije i to nakon gotovo petogodišnjeg ignoriranja prijavljenog slučaja.

 2. POŠTOVANI SUGRAĐANI BOŽINOVIĆ LAŽE KAO PAS – SLUČAJ OVIH GOSPOĐA U RIJECI NIJE USAMLJEN.
  OD HRVATSKE POLICIJE NAPRAVILI SU PRĆIJU ZA VLASTITE POTREBE, I POTREBE SVOJIH BLIŽNJIH.
  MOLIM VAS POGLEDAJTE OVU SITUACIJU –
  – 2002. na okućnicu moje majke ( Općina Križ, Zagrebačka Županija ) postavljene su protu oklopne, i protu pješačke mine. Mine do danas nisu otklonjene iako su prijetnja našim životima. Tim minama uništeno nam je privatno ulaganje. Stara i teško bolesna Hrvatica pomoć mora tražiti od EUROPOLA, iako je našim zakonima jasno definirano na koji način policija mora postupati;
  – Policija me je nezakonito zadržala u službenim prostorijama P. U. Zagrebačke iako nikada nisam imao ni najmanji prekršaj, te me tom prilikom maltretirala, i prijetili mi da će mi ubiti djecu, namjestiti kriminalni dosje . Kada sam im rekao da se nemaju pravo tako ponašati s tim više, što sam ja VIŠESTRUKO DOKAZANI HEROJ DOMOVINSKOG RATA , TE UMIROVLJENI PUKOVNIK OS RH – jedan od njih doslovno je pljunuo na mene i rekao ” NEMAŠ TI POIMA U KOGA SI DIRNUO, I NIKAD NIKO NEĆEMO SNOSITI NIKAKVU ODGOVORNOST”
  KADA SAM SE POZVAO NA ŽENEVSKU KONVENCIJU NJIHOVO DIVLJANJE BILO JE NEOPISIVO.
  BIO SAM JEDINI ČASNIK, I RATNI ZAPOVJEDNIK, KOJI JE IAKO TEŠKO RANJEN, U PRVOJ POLOVICI 91. BEZ LIJEVE RUKE I SA FIKSATORIMA U RANI IŠAO U BORBE I AKCIJE.
  Samo nekoliko mjeseci nakon izrečene mi prijetnje, u namještenom incidentu umalo je ubijena moja kćerka. Tom prilikom mojoj kćerki polomljene su obje noge . Posebno vrijednoj studentici koja je u to vrijeme sa zavidnim uspjehom pohađala je dva fakulteta. uništen je život i karijera;
  – Nekoliko policajaca P. P. Ivanić Grad i PU Zagrebačke, ohrabreni stavom svojih šefova sudjelovali su u krađi pokretnina moje privatne kompanije. Iako su dokazi U NIZ NAVRATA MUP _ nema postupanja.
  Poštovani sugrađani kao što vidite ti zločinci u mom slučaju izvršili su prijetnju i od mog djeteta napravili invalida. Moju mater, staru i teško bolesnu godinama teroriziraju minama.
  BEZ OBZIRA NA MOJU SITUACIJU, POZIVAM GRAĐANE DA NE ŠUTE O OVAKVIM SLUČAJEVIMA.
  HRVATSKOM NARODU TREBAJU ČASNI, I STRUČNI POLICAJCI, A NE ZLOČINCI KOJI SU SPREMNI UBITI DIJETE, STARU I TEŠKO BOLESNU OSOBU. PLJAČKATI GRAĐANE.
  TIJEKOM DOMOVINSKOG RATA, ZBOG SVOJIH POSEBNIH ZNANJA I VJEŠTINA BIO SAM UKLJUČEN U OSNIVANJE NEKOLIKO RATNIH POSTROJBI TE TRI UPRAVE MORH – a ,IZMEĐU OSTALOG I VOJNE POLICIJE – PONOVNO MEĐU PRVIMA – MOJA SLUŽBENA ZNAČKA IMALA JE SLUŽBENI BROJ 0050- MEĐU PRVIH 1000, I TO SVE TEŠKO RANJEN TE U TRENUTKU KADA SE BOŽINOVIĆ , VOJO SPOSOBAN I ZDRAV – SAKRIVAO SE PO ZAGREBU.
  JA OVAKVO ZL, I OVAKVE ZLOČINE, NISAM NI POMIŠLJAO RADITI RATNIM ZAROBLJENICIMA-
  IZ RAZLOGA ŠTO LAŽE HRVATSKOJ JAVNOSTI – POZIVAM BOŽINOVIĆA DA PODNESE NEOPOZIVU OSTAVKU.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *