Škoro:Plenković je odavno u samoizolaciji od Hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana

DRUŠTVENE TEME

BEZ CENZURE – DR. MIROSLAV ŠKORO: “Nacionalni stožer je istodobno i promidžbeni stožer HDZ-a! Slogan im je ZA SE, a ne ZNA SE!”

ZAGREB – Dr. Miroslav Škoro je u ime Domovinskog pokreta poslao video poruku o skandaloznom kršenju svih protuepidemijskih mjera, publici bez razmaka i izbjegavanju testiranja na nedavno održanom tzv. ADRIA TOURU u Zadru.

“Cijela svjetska javnost s čuđenjem je gledala nestvarne prizore prepunog gledališta, totalnu anarhiju u koju su se savršeno uklopili predsjednik Vlade Andrej Plenković, bivša predsjednica Republike, zadarski gradonačelnik, župan, vodstvo HDZ-a, sjedeći jedni do drugih bez ikakvog sigurnosnog razmaka. Ne samo da nisu testirani igrači koji su doputovali iz žarišta epidemije – nije se provodilo čak ni rutinsko mjerenje temperature igračima i članovima stručnih timova, osoblju, niti su se provodile osnovne mjere dezinfekcije. Ništa,” izjavio je dr. Miroslav Škoro te pritom naglasio da kriminalni slučaj zaobilaženja svih sigurnosnih protokola na tzv. Adria Touru u Zadru, “regionskom“ projektu koji je započeo u Beogradu, nije slučajan propust, kako se želi prikazati.

“Javno pozivam Plenkovića da objavi imena svojih suradnika, lobista te “regionske operacije” u Zadru i onih koji su od Stožera tražili da “iz ekonomskih razloga” odobri zaobilaženje mjera tog istog Stožera – pa će svima sve biti jasno,” nastavio je vođa nacionalne oporbe.

Dr. Miroslav Škoro dodao je da će posljedice debakla u Zadru biti katastrofalne za hrvatski turizam jer svjetski mediji prenose sa zaprepaštenjem da sadašnji premijer odbija samoizolaciju – zbog izborne kampanje.

“U svim takvim slučajevima uvijek je bila obavezna samoizolacija. Svaki čovjek koji brine o drugim ljudima, sam bi se izolirao. Ali, kako je iz svih ranijih slučajeva očigledno – Plenković brine samo o sebi. Ja jedva čekam sučeljavanje s njim, jedva čekam razgovarati s njim o epidemiji – ali epidemiji korupcije kojom je zarazio Hrvatsku,” poručio je dr. Škoro.

Predsjednik Domovinskog pokreta pozvao je sve odgovorne da odmah podnesu ostavke zbog teškog ugrožavanja sigurnosti i zdravlja hrvatskih građana te da se na čelo Stožera imenuju stručne osobe koje ne sudjeluju u stranačkoj kampanji.

“Moram konstatirati da je Plenković odavno u samoizolaciji od Hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i da se njegovim drugim odlaskom u samoizolaciju, ovim zbog korone, baš ništa za njega ne mijenja! Pozivam sve birače da izađu na izbore i zaustave daljnje širenje epidemije korupcije koju šire Plenković i njegova interesna zajednica koja se lažno predstavlja kao HDZ! Njihov slogan nije ZNA SE – nego ZA SE! Pozivamo i Državno izborno povjerenstvo da javno odgovori odobrava li da Nacionalni stožer istovremeno bude i nacionalni promidžbeni stožer HDZ-a, koji vode nositelji izbornih lista HDZ-a,” zaključio je dr. Miroslav Škoro.

  •  
  •  
  •  
  •  

2 razmišljanja na “Škoro:Plenković je odavno u samoizolaciji od Hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *