SIDNEY POWELL: Trump je pobijedio premoćno, sad ćemo očistiti ovaj nered

DRUŠTVENE TEME

Mirna Majić

❤️ SIDNEY POWELL: Trump je pobijedio premoćno, sad ćemo očistiti ovaj nered

“Predsjednik Trump pobijedio je premoćno, to ćemo dokazati i povratit ćemo Sjedinjene Američke Države za ljude koji glasuju za slobodu.”

Odvjetnica Trumpove kampanje Sidney Powell imala je nekoliko snažnih trenutaka tijekom tiskovne konferencije u četvrtak u vezi s integritetom izbora i istragama prijevare birača, rekavši: “Nećemo se zastrašivati, nećemo odustati. Sad ćemo očistiti ovaj nered.”

“Ovo je zapanjujuće, srceparajuće, bijesno i najnepatriotskije djelo koje uopće mogu zamisliti te da su ljudi u ovoj zemlji sudjelovali na bilo koji način, ili bilo kojem obliku”, rekla je Powell, postajući vidno emotivna zbog izopačenosti ponašanja demokrata o kojem se raspravljalo tijekom tiskovne konferencije.

“I želim da američka javnost odmah zna da se nećemo zastrašiti” nastavila je Powell. “Američkim domoljubima je dosta korupcije od lokalne razine do najviše razine naše vlade, a mi ćemo vratiti ovu zemlju natrag, nećemo se dati zastrašiti, nećemo odustati. Sad ćemo očistiti ovaj nered.”

Powell je dodala da je “predsjednik Trump pobijedio je snažno, to ćemo dokazati i povratit ćemo Sjedinjene Države za ljude koji glasuku za slobodu.”

[ 😀Unatoč uvjeravanjima korporativnih medija i Big Tech-a da je Joe Biden pobijedio na izborima i osigurao “Ured izabranog predsjednika”, kampanja Biden-Harris tiho šalje e-pošte donatorima tražeći 30 milijuna dolara za pomoć u borbi protiv legalnog Trumpa u vezi s integritetom izbora:

E-poruke Demokratskog nacionalnog odbora i kampanje Biden poslane su donatorima prošli tjedan u kojima su zatražili pomoć u “ponovnom pokretanju našeg fonda Biden Fight” kako bi “osigurali da ih Trump ne osvoji samo zato što nemamo sredstava za borbu iza leđa.”

“Krize s kojima se suočava naša zemlja teške su, od klimatskih promjena do rasne nepravde”, navodi se u pismu. “Moramo pojačati SADA i prikupiti financijska sredstva koja su nam potrebna kako bismo imali potrebna sredstva te bili sigurni da prijelazni tim Bidena i Harris ima novac potreban da ostane na putu da bude spreman na Dan inauguracije 20. siječnja 2021.”

“Zbog ograničenja od 5000 dolara trebamo SVI da se sada usredotočimo na prikupljanje ovog novca”, moli se u e-poruci dodajući da Biden kampanja i DNC “ne bi pitali da uistinu ne trebamo 30 milijuna dolara kako bismo mogli financirati pravni posao pred nama – ne možemo sada ostati bez resursa, zbog čega ovaj fond moramo napuniti što prije možemo.”😀]

Nakon što je Powell završila, Trumpova odvjetnica Jenna Ellis objasnila je prisutnim novinarima: “Ovo što ste sada čuli u osnovi je uvodna riječ. To je ono što možete očekivati ​​vidjeti kad stignemo na sud kako bismo zapravo imali cjelovito suđenje u meritumu. Da stvarno pokažemo ove dokaze na sudu i dokažemo naš slučaj.”

Ellis je također opomenula: “Ovo nije epizoda zakona i reda u kojoj se sve lijepo zamota za 60 minuta.”

Powell i kolege odvjetnici Trumpove kampanje, Rudy Giuliani i Jenna Ellis, izložili su zbirku dokaza o prijevari birača tijekom tiskovne konferencije u četvrtak, izazivajući iskrene prigovore lijevih novinara prisutnih u sobi.

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *