S trogodišnjom konobarskom školom do doktorata zahvaljujući puncu Mati Crkvencu

DRUŠTVENE TEME

Željan Jurlin

· Odvjetnik uhićenog Dragana Kovačevića: “Osporavamo postojanje razloga za istražni zatvor, mogle su biti i druge mjere opreza” 😂 On je doktor znanosti 💩 i nije lik koji bi trebao biti u zatvoru jer tamo se ne osjeća dobro 🤣🤣🤣Hrvatski san. Put od konobara s trogodišnjom konobarskom školom do doktorata zahvaljujući puncu Mati Crkvencu koji je vjenčani kum i mentor Željku Rohatinskom.Tako je konobar Dragan, kao učenik trogodišnje Škole učenika u privredi završio kao profesor na Ekonomskom fakultetu, a potom se, kao partijski dužnosnik, zahvaljujući Čačiću i Mesiću, na kraju obukao u duge hlače te završio u udbo kriminalnoj VIP loži.I dok je cijela država uživala blagodati lockdowna i mjera hdz-ovog stožera društvo je bezbrižno kartalo,a Kovačević je za družinu čak organizirao i zabavu s eskort damama. Naravno tu je umjesto fiskalne kasice, vjerodostojno stajao aparat za brojanje novca. Međutim, kako kaže šef udbo kriminalne organizacije “vodili su računa o distanci.” Ostalo je jedino nepoznato na kojoj, socijalnoj ili fizičkoj? Dakle, dok su ostali legalni klubovi i ugostiteljski objekti bili zatvoreni ili pod sankcijama. razbojnička je jazbina uredno poslovala. Zanimljivo i to da je sva tri državna prostora, Kovačević dobio u vrijeme ministra državne imovine, Gorana Marića, i svi su prijavljeni na istoj adresi. Dapače, zgrada u čijoj je garaži pronađen novac je ista ona u kojoj se nalazi i stan sina bivšeg ministra državne imovine Gorana Marića, a zbog koje je, kao i još nekoliko nekretnina u aferama, na kraju otišao iz Vlade. Sasvim slučajno nekoliko stanova u istoj zgradi ima i bivši šef Zagrebačkog holdinga, a danas jedan od optuženika u aferi Agram, Slobodan Ljubičić.Očito taj stanačko partijski stručnjak nije skupljao samo novac već i nekretnine jer do sada ih je otkriveno sedam, a sve glase na njegove tvrtke.

 • 16
 •  
 •  
 •  
  16
  Shares

2 razmišljanja na “S trogodišnjom konobarskom školom do doktorata zahvaljujući puncu Mati Crkvencu

 1. Šef Janafa se ne osjeća dobro u zatvoru. Mogao bi otvoriti Klub i u zatvoru, kreativan je!
  Samo bismo trebali poraditi na tome da ima i goste, one koje je i vani imao..

 2. Dragan Kovačević zakupio je državne lokale u centru Zagreba u vrijeme ministra Gorana Marića, piše u subotu Jutarnji list, navodeći detalje o poslovnom odnosu uhićenog šefa Janafa, bivšeg ministra i vlasnika vile u Samoboru.

  Tri državna prostora u Miškecovu prolazu u Zagrebu pripala su na natječaju 2017. godine tvrtki Rebeca iz Zagreba. U to vrijeme ministar državne imovine bio je bivši ministar Goran Marić, a tvrtku Rebeca, koja je tada pobijedila na natječaju, osnovala su poduzeća Lucciola poduzetnika Nevena Perice i Eko-glob, čiji je osnivač društvo Globfi, a čiji je, pak, osnivač Finkor, tvrtka koja je i vlasnik prostora u kojem se smjestio takozvani klub Dragana Kovačevića.

  Donedavni predsjednik Janafa, koji je u pritvoru zbog sumnje da je primio mito od 1,9 milijuna kuna, ujedno je osnivač te tvrtke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *