Roberto Mateš spalio svoja ratna odlikovanja da ukaže na nepravdu

DRUŠTVENE TEME

Da vi ukazao na nepravdu koja se radi bolesnoj djeci i njihovim roditeljima kojima je dozvoljeno boraviti samo 15 minuta dnevno u bolnici Roberto je spalio svoja ratna odlikovanja.

Postavio je i šator ispred dječje bolnice u Klaićevoj ulici. Podršku mu je dao i Ivan Pokupec. Teški su ovi naši hrvatski birokrati, a osim što su teški usput su i na godišnjem odmoru.

Ovo je Robertova objava na facebook-u

Mir Kristov svima ! Hvala vam svima na podršci – idemo jako dalje – pažnju smo privukli – paljenje odlikovanja nije gotovo doći ćemo mi na lokaciju gdje će se paljenje nastaviti ! Ovim putem apeliram da se svi akteri političke scene u Lijepoj našoj maknu od ove priče sa svojim političkim strankama koje žele iskoristiti medijsku pažnju za ovu priču koju vodimo zajedno – podršku trebamo ali ljudi čistoga srca bez nasilnih metoda djelovanja. Poseban apel svima onima koji razmišljaju o metodama koje nisu u skladu sa Božjom riječi, ja ih ne odobravam i ne želim u ovoj priči ! Sva je snaga u imenu ISUS !

 • 327
 •  
 •  
 •  
  327
  Shares

3 razmišljanja na “Roberto Mateš spalio svoja ratna odlikovanja da ukaže na nepravdu

 1. Zar je nase drustvo na celu sa ovom vladom doslo ovako daleko da nasi branitelji cine samoubojstva i spaljuju svoja odlicja koja su dobili kao zaslugu braneci domovinu da bi pokazali svoje nezadovoljstvo i nepravdu koja im se nanosi.
  Ovo se ne dogada nigdje na svijetu.
  Gosp. Plenkovicu koliko dugo cete ici protiv svojeg naroda da bi se dodvorili pupavcu i birokratima iz EU.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *