Rentanje srca

DRUŠTVENE TEME

Velimir Bujanec

  1. STUDENI 2019. – DJECA POGINULIH I NESTALIH HRVATSKIH BRANITELJA NA OVČARI, A VUČIĆ U ZAGREBU KOD PLENKOVIĆA! Držat će i govor!

Ono što je Bujica prva objavila, sada je i službeno potvrđeno; srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić dolazi u Zagreb, na Izborni kongres EPP-a. Formalno, domaćini su mu europski pučani, a stvarno – Andrej Plenković i njegov HDZ.

U kolikoj je mjeri Plenković Bruxellesu prodao hrvatski suverenitet, svjedoči činjenica da je Vučić najavljen kao govornik u zagrebačkoj Areni, baš na dan kada će djeca poginulih i nestalih hrvatskih branitelja imati mimohod od vukovarskog Memorijalnog groblja iz Domovinskog rata do Ovčare.

Kada je Kolinda prošle godine dovela Vučića u Zagreb, hrvatske ratne udovice nazvala je “marginalkama”, a Njonjo je danas naše branitelje, koji su se u Saboru usprotivili Vučićevom ponovnom dolasku, nazvao “provincijalcima”…

Zorica Gregorić

Plenkoviću pljunuo si na hrvatsku žrtvu u Bleiburgu kad si doveo Merkelicu u Zagreb. Mi smo taj dan tugovali a ti mjerio koliko ti plješću u dvorani Cibone. Sada ponižavaš žrtvu Vukovara, dok mi oplakujemo zaklane, izmasakrirane, ubijene u Vukovaru, dovodeći četnika Vučića i skrnaviš sveti dom Hrvatski sabor. Ostat ćeš u povijesti zapamćen kao jedini premijer na svijetu koji je prodao parlament strancima i agresoru! Tu sramotu i ljagu nikada i ničim nećeš moći sprati!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.