RBA grupa javno traži tko će vršiti pritisak na Ustavni sud

DRUŠTVENE TEME

RBA grupa poslala je jasnu poruku da traži pr agenciju koja će pritiskati Ustavni sud jer je to uobičajen način kako se radi u Hrvatskoj.

Nije to Raiffeisen banci ni prvi ni zadnji pokušaj kako će svoj kriminal sakriti pod okriljem zakona, iz slučaja Raiffeisen zadruga zaključili su kako se sve može kupiti. Sve Hrvatske institucije žmire pred nelegalnim radom Raiffeisen zadruga već godinama. Zadruge su u Hrvatskoj stvorile paralelni financijski sustav, ne plaćaju porez i u Hrvatsku su unjele na stotine miliona EURA crnog novca. Na taj kriminal neviđeni razmera dorh samo šuti. Bivši ministar finansija Lalovac rekao je da se tu radi o kriminalu. I usprkos takvoj izjavi nema reakcije državnog odvjetništva. Niti stotine podnesenih kaznenih prijava nije urodila plodom. Damir Kajin je o ovoj temi govorio mjesecima. Raiffeisen zadruge su angažirale pr agenciju krešimira macana da u medijskom prostoru sakriju sav taj kriminal. Sam premijer Plenković je macana angažirao da radi za vladu. Nakon takvog poteza Plenkovića jasno je da mu oštećenici ne legalnih rba zadruga ni najmanje ne vjeruju. Raiffeisen se godinama bavi ne legalnim stvarima tako da su već pomislili da je to prihvatljivo.

I svega ovog je vidljivo da je Raiffeisen grupa pomislila da može javno kupiti Ustavni sud i javno vršiti pritisak na njega. Još onda neko kaže da smo banana država.

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *