RADMANOVO OBITELJSKO NASLJEĐE

DRUŠTVENE TEME

Moreno Pažin

Možemo! male su bebe prema Anti Grliću koji je odmah pod dolasku sudjelovao u formiranju prvih organa upravljanja na svinjogojskoj farmi, a biran je i za prvog predsjednika radničkog savjeta na farmi.

Da ne bude zabune, kasnije je biran i za predsjednika zbora radnika OOUR svinjogojske farme Sesvete te za odbornika u Skupštini općine Sesvete u Vijeću udruženog rada.

Nije Ante Grlić bio samo aktivist: „U svom radu i aktivnosti kao komunista drug GRLIĆ je bio biran za delegata u Općinski komitet SKH Sesvete, te sekretara Osnovne organizacije SKH „Sljeme“ svinjogojska farma.

Ima još, ako te mislili da je Ante Grlić „zabludio“ nakon odlaska iz rodnog bosansko-hercegovačkog kraja u veliki grad, grdno ste se prevarili. Rečeni Ante bio je upravnik Veterinarske stanice i ambulante u Prisoju, predsjednik Poljoprivredne zadruge u Buškom Blatu; pa onda predsjednik OK Saveza komunista Prisoje, član Sekretarijata Kotarskog komiteta omladine u Livnu i Mostaru, član Kotarskog odbora Mostara, odbornik Skupštine općine Duvno, član Općinskog komiteta SK u Duvnu, te organizator i učesnik mnogih radnih akcija.

Što mačka koti to miševe lovi, što komunist odgoji to Hrvatsku ne voli.

1 razmišljanje na “RADMANOVO OBITELJSKO NASLJEĐE

  1. I do like the way you have framed this specific challenge and it does indeed present me a lot of fodder for thought. However, through just what I have seen, I only wish when the actual feedback stack on that men and women remain on point and in no way embark upon a soap box involving the news du jour. Anyway, thank you for this exceptional point and while I do not go along with it in totality, I regard your viewpoint.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.