Poruka vlastima:Hoćemo slobodu, dosta nam je straha, laži i prevara

DRUŠTVENE TEME

Njihova zadaća je skretanje pažnje sa poruka festivala i ocrniti ljude na skupu.

Operacija “Hitna pomoć”!

Činjenica da hrvatski i srpski režimi djeluju po zakonu spojenih posuda, odnosno imaju iste metode u provociranju u borbi protiv istine na uredno prijavljenim skupovima.

“Po svemu sudeći, Hitna pomoć odigrala je naručenu ulogu u službi „epidemiološkog“ režima. I time se dala instrumentalizirati u nečasne svrhe, koje su ovaj put i antidemokratske. Hitna pomoć poslužila je, sa svojim zavijajućim sirenama i opasnim probijanjem vozila kroz mnoštvo, ometanju zakonitog skupa u obranu demokracije, dakle ometanju i opstruiranju demokracije. To joj uopće nije trebalo. Nije se smjela dati instrumentalizirati. To isto vrijedi i za Hrvatsku liječničku komoru, čiji je istup ’proziran’.

Udba nam je izgubila maštovitost.

Viktor Ileković ( liječnik u kolima hitne pomoći): Muka mi je od imbecila.

I nama je muka od izgubljenih idiota.

Zašto niti jedan medij nije potpuno prenio poruku niti jednog govornika.Vrhunac ljudske gluposti i manipulacije korona virusom je optuživati zdrave ljude da ugrožavaju druge ako ne nose maske!

Upravni sud iz Strasbourga, broj odluke 2005349, od 2.09. 2020., o uporabi maski protiv Covid-19 odlučio: Maske su štetne. Ali to se nas ne tiče, ne može sud u Strasbourgu biti jači od našeg Stožera, zar ne.

Djeca će u školi nositi maske i držati razmak, a kad iziđu iz škole zajedno će se igrati bez maski i bez razmaka.

To je normalno.

Da djeca vide kako zbog nenošenja maski i socijalne distance njihovi prijatelji, rodbina i obitelj umiru na cesti kao pokošeni nosili bi maske i ne bi se družili ni prije ni poslije škole.

Djeca znaju, samo još da i odrasli to shvate.

Je li ovo vama normalno?

Kreteni iz vladajućih struktura nam poručuju preko svojih medija da će nam u buduće biti gore ali da je to za naše dobro.

Srečko Sladoljev objavio je svoje dojmove sa Festivala Slobode! Zagrlio sam stotine i stotine ljudi. Upoznao djecu s neobičnim sjajem u očima. Necijepljenu djecu! Iako u najrizičnijoj skupini, 66 mi je, a preživio i operaciju na otvorenom srcu (u sepsi!) …. vidjeti ćemo što Covid-19 može! Da li ću umrijeti ili nastaviti živjeti.

Ali vrijedilo je.

Vrijedilo je na trenutak doživjeti toliko ljudskosti u svijetu koji umire u neljudskosti. Hvala vam.

I objavite fotografije ispod objave! Neka se vidi koliko nas je!

  • 109
  •  
  •  
  •  
    109
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *