Poruka vlasti ovršenima i opljačkanim građanima niko ne smije sam uzimati pravdu u svoje ruke

DRUŠTVENE TEME

Vlast se užasnula velikom podrškom ubojici diler u Splitu.

Proradio je strah da ne bi neko uzimao pravdu u svoje ruke ne trpeći više nepravdu pljačku i otimačinu

A pljačkaju nas na sve moguće načine kreditni Uredi nelegalne rba zadruge, nikad viđen švicarski franak razne iznudne i naplatne agencije. Pa gdje je tome kraj.

Sve je dobro dok narod šuti dok ne pita gde su četiri i pol milijarde poslane u Uljanik završile, Dobro je dok niko ne pita kakve to guverner poslove ima sa strvinarskim fondovima. Dok narod šuti trpi i ništa ne poduzima sve je odlično ali kad počne uzimati pravdu u svoje ruke kao Filip jučer tresu se gaće.

kao što je rekao netko na facebook-u neka pomorci rade svoj posao.

Kod nas poduzetniku oduzmu auto pa se onda ministar Bošnjaković vozi.

Treba biti oprezan vrč ide na vodu dok se ne razbije.

Treba li se ova bahata i korumpirana vlast bojati svog naroda?

 • 2.4K
 •  
 •  
 •  
  2.4K
  Shares

8 razmišljanja na “Poruka vlasti ovršenima i opljačkanim građanima niko ne smije sam uzimati pravdu u svoje ruke

 1. Točno, nitko ne smije uzimati pravdu u svoje ruke! A država ne funkcionira u svim segmentima. Svaki čas izbijaju afere, a država samo “dragi gledaoc”. Bravo gospodine premijeru, dobro ste odradili ustrojstvo i odgovornost repersivnog aparatai javne uprtave. Sve je eutanizirano !Comme il faut!

 2. Ako država svoj represivni aparat koristi u ime naroda protiv naroda, tko će narod zaštiti i pojedinca u narodu? Nema tko. Svatko je prepušten sam sebi kao u Sjevernoj Koreji. Nema više Golog otoka. Cijela Hrvatska je Goli otok. Narod se udružuje u državu da bi riješio probleme koje ne može riješiti na razini obitelji i općine. Ako država zakaže, a u Hrvatskoj vidimo da nema ni tragova od pravne države, tada roditelji moraju uzeti pravdu u svoje ruke i zaštiti po cijenu vlastitog života svoju djecu i slično. To je obveza pred Bogom. Upravo onako kako to čine i životinje. Ako mogu životinje, zašto ne bi smio čovjek? Koga čovjek treba slušati Boga ili pokvarenu vlast? Tko si ti Plenkoviću, da se stavljaš iznad Boga?! Pa nisi ti stvorio niti jednu zvijezdu na Nebu, već Bog sve stvara i uzdržava. Da ti izvršavaš savjesno svoju obvezu koju ti je narod povjerio, dužnost premijera, koordinatora svih vitalnih funkcija društva, narod ne bi imao potrebu uzimati vlast u svoje ruke. Ti narod prisiljavaš na taj čin. Kako ćeš svoju neučinkovitost i zloupotrebu povjerenja svog naroda opravdati pred Bogom?

  1. Ako država svoj represivni aparat koristi u ime naroda protiv naroda, tko će narod zaštiti i pojedinca u narodu? Nema tko. Svatko je prepušten sam sebi kao u Sjevernoj Koreji. Nema više Golog otoka. Cijela Hrvatska je Goli otok. Narod se udružuje u državu da bi riješio probleme koje ne može riješiti na razini obitelji i općine. Ako država zakaže, a u Hrvatskoj vidimo da nema ni tragova od pravne države, tada roditelji moraju uzeti pravdu u svoje ruke i zaštiti po cijenu vlastitog života svoju djecu i slično. To je obveza pred Bogom. Upravo onako kako to čine i životinje. Ako mogu životinje, zašto ne bi smio čovjek? Koga čovjek treba slušati Boga ili pokvarenu vlast? Tko si ti Plenkoviću, da se stavljaš iznad Boga?! Pa nisi ti stvorio niti jednu zvijezdu na Nebu, već Bog sve stvara i uzdržava. Da ti izvršavaš savjesno svoju obvezu koju ti je narod povjerio, dužnost premijera, koordinatora svih vitalnih funkcija društva, narod ne bi imao potrebu uzimati vlast u svoje ruke. Ti narod prisiljavaš na taj čin. Kako ćeš svoju neučinkovitost i zloupotrebu povjerenja svog naroda opravdati pred Bogom?

   1. Plenko je lopov i kriminalac , zato i takve štiti zajedno sa cilom mafijom hdz-sdp i njihovim pristašama .
    Bolesni su Hrvati koji takve drže na vlast .
    Sada je isto i predsjednik države lopina i kriminalac Milanović ..,
    koji je za svoje vladavine oduzeo sva prava radnicima ,
    pokrao sirotinju u Gunji sa Mrak .K i ma…, ima uu.., još toga . .., pa izabrali ga .
    Nema razlike isti su Kolnda , Plenko i njima slični .

 3. Vi na vlasti nas prisiljavate da uzmemo na kraju pravdu u svoje ruke .
  Nastavite li dalje tako štititi kriminalce ..,
  trebate se i vi osobno bojati svakog mraka i iza svakog ugla gdje skrenete .

 4. Nadležne institucije uistinu bi se trebale dobrano zamisliti, jer ovo nije “uzimanju pravde u svoje ruke”, kako to one već nazivaju, već je to poruka, izraz ogorčenja i nezadovoljstva građana stanjem u našem sustavu.

 5. Koliko je’Kolinda Grabar Kitarović zaradila pri opskrbi snaga KFORA, zajedno s Vanjom Špiljkom?
  Koliko je novaca zaradila Martina Dalić i suradnici Plenković, Marić i ostali, pri perušanju Agrokora
  Gdje je novac Uljanika i Trećeg maja?
  Tko je opljačkao Đuru?
  Doći će vrijeme kad ćete morati odgovoriti na takva pitanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *