Pokušaj otimačine nelegalnih RBA zadruga danas je spriječen

DRUŠTVENE TEME

Dragicu Šurinu, Gorana Šurinu i Vladu Šurinu sutra deložira ILEGALNA RBA zadruga. Digli su kredit u iznosu od 31.500 eura. Tvrde da su pola vratili. Sina vlasnice, Gorana, su blokirali na još 400.000 kn.
Bacaju ih na cestu iz ove malene ciglene kućice. Gospođa ima 76 godina, hrani se u pučkoj kuhinji.
G. Vlado je bolestan, karcinom prostate, leži u krevetu. Današnju delozaciju sprečio je živi zid. Usprkos dva donesena zakona pljačka i otimačina rba zadruga se nastavlja biće potrebno donjeti i treći zakon. Hoće li se prije zaustavljanja ovog zla dogoditi neka tragedija pa da onda konačno proradi zakon kriminalci iz zadruge nesmetano i dalje rade bez obzira što nemaju nikakvih dozvola. Deložacija u Remetama. Zbog preostalog duga od cca 15.000 eura, uzimaju im zemljište vrijedno milijun kuna. Ne poštivanje zakona od onih koji bi ga trebali provoditi je stvarno prešlo svaku mjeru.

  •  
  •  
  •  
  •  

1 razmišljanje na “Pokušaj otimačine nelegalnih RBA zadruga danas je spriječen

  1. Gdje je onaj R. Ostoja, sto kaze vojsci nije mjesto na granici, samo policiji, a ciji je ovo onda red da istrazuje nelegalne lihvarske kvazi bankarske zadruge, vojske, naravno kad je policija na granici, tko ce hvatati kriminalce, prevavarante, lopove…, nitko oni ce se dobrovoljno izloziti sudovima…
    a ti narode, kakav si, prevaren, osiromasen, pokraden, bolestan i nemocan cekaj pravdu …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *