Podelimo ovaj javni dokument kako bi svi zainteresirani ostvarili pravo na informaciju

DRUŠTVENE TEME

Danijel Grgičin

PODIJELIMO OVAJ JAVNI DOKUMENT, KAKO BI SVI ZAINTERESIRANI OSTVARILI PRAVO NA INFORMACIJU

S obzirom na nastavak presinga kontradiktornim i neprovjerenim te neistinitim i kreiranim informacijama, očito do trenutka kada bude poslana naredba da se krene sa cjepljenjem, a o čemu se već toliko kontradikcija o primjeni i djelovanju izgovorilo i napisalo, SVE VAS POZIVAMO DA PODIJELITE OVAJ DOKUMENT

Ovaj dokument MORAJU JOŠ JEDNOM PROČITATI SVI koji sudjeluju u ulozi izvršitelja Corona projekta kojeg su pokrenuli zločinci koji upravljaju “Svjetskom zdravstvenom organizacijom” koja nije ono što nosi u svom nazivu, već je rječ o kompaniji sa svojim interesima i poslovnom strategijom.

POVJERENSTVO ZA MEDICINSKU ETIKU HRVATSKOG LIJEČNIČKOG ZBORA JE DALO OVAJ DOKUMENT JAVNO NA UVID

ZAKLJUČAK JE : PRISILNO CJEPLJENJE NIJE COVJEČNO POSTUPANJE I SVAKI LIJEČNIK MORA ODBITI IZVRŠITI NALOG ZA CJEPLJENJE, AKO ČOVJEK KOJI “BI MORAO PRIMITI CJEPIVO” NE ŽELI DA BUDE CJEPLJEN

PRISILNO CJEPLJENJE JE I ONO KOJE SLUŽI KAO OSTVARIVANJE UVIJETA ZA SLOBODNO KRETANJE!

NE SUDJELUJTE DOBROVOLJNO U NEČIJEM PROFITERSKOM PROJEKTU, ZBOG TOGA ŠTO STE OBMANOM DOVEDENI U STANJE DA VJERUJETE ONIMA KOJI SU VAŠE POVJERENJE VEĆ VIŠE PUTA IZIGRALI.

SUDIONICI PROJEKTA SU :

  • svi javni mediji koji propagiraju sars kovid 2 virus kao opasnu ZARAZNU BOLEST po nalogu svojih poslodavaca, a u strahu za vlastiti posao i egzistenciju.
  • svi djelatnici javnog zdravstva koji podržavaju korona pandemijsku laž i maltretiraju ljude tzv mjerama, po nalogu svojih poslodavaca, nadređenih, a u strahu za vlastiti život i egzistenciju.
  • svi koji podržavaju neustavni stožer i tzv stručnjake koji propagiraju psihozu i javno iznose kontradiktorne neistine i obmane, igraju se brojkama i značenjima riječi, kreirajuci zbunjenost i dezorjentiranost onih koji nisu u stanju procesuirati informacije.
  • svi koji nose plavi trokut na odorama umjesto hrvatskog grba šahovnice

Ovo su samo neki od razloga zbog čega.je potrebno da se točnim istinama borimo protiv zločinaca koji nas truju lažima i propagandom straha

ZAUSTAVIMO KORONA PROJEKT U HRVATSKOJ

  •  
  •  
  •  
  •  

9 razmišljanja na “Podelimo ovaj javni dokument kako bi svi zainteresirani ostvarili pravo na informaciju

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *