PLENKOVIĆU JE DORH ZADNJA LINIJA OBRANE

DRUŠTVENE TEME

PLENKOVIC -DORH ZADNJA LINIJA OBRANE
Hrvatski gradani svjedoce o tragikomicnom stanju u vrhu represivnoga aparata u drzavi. Sve iz razloga sto Plenkovic pokusavajuci zastititi sebe, svoj lik i djelo nema snagu srediti stanj u jednoj od najvaznijojh institucija u drzavi.
Danas u drzavama sa autokratskim rezimom poput u Hrvarske TUZILASTVO-DORH je kljucna karika za odrzanje autokratskoga rezima. I to se zorno vidi bas na primjeru Hrvatske. I upravo iz tih razloga su tuzilastva u nizu aurokratskih drzava pod snaznim pritiskom javnosti, sto sam vec u nekoliko navrata i u mojim objavama pisao. Isto tako sam pisao o nekoliko zamjanika Glavne drzavne odvjetnice koje us bile ukljucena u protupravne radnje, posebno Sani Ljubicic. Pisao sam da su da sada u mandatu Plenkovica smjenjena DVA glavna drzavna odvjetnika i postavljen TRECI. Gosp. Drazen Jelinic je imao moj zahtjev za progon Plenkovica i grupe BORG, odradio je profesionalno istragu prilozio stosine dokaza koji tesko terete Plenkovica, ali je ipak ocito pod pritiskom odbio zahtjev, na koji sam je se imao pravo zaliti. To sam ucinio ali sada sa cvrstim dokazima dobivenih od DORH-a i to je pravi krimen zbog kojega je smjenjen gosp. Drazen Jelinic. Plenkovic je stavio sapu na DORH zadnju liniju obrane sebe od progona.
Predsjednik Republike Hrvatske gosp. Zoran Milanovic je na tiskovnoj konferenciji vezano na dogadanja ustvari kaos u DORH-u kazao sljedece:

„ ….. Ova osoba ne uživa ničije povjerenje i to je još jedna fleka na stolnjaku koji nam je stavio HDZ”.

U nastavku predsjednik je upitao novinare:

“Jesam ja postavio polubudale koje nisu u stanju dvije rečenice reći na čelo DORH-a, vrhunskog represivnog aparata u državi?”.

A i mediji su preplavljeni izjavama najuglednijim strucnjacima pravne struke koji imaju jednak stav kao i predsjednik RH da treba doci do smjene u vrhu DORH-a.

Ivica Todorić

 • 41
 •  
 •  
 •  
  41
  Shares

1 razmišljanje na “PLENKOVIĆU JE DORH ZADNJA LINIJA OBRANE

 1. HDZ ODLUČIO DA OSTAJU !
  – glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek i Vanja Marušić šefica USKOK-a…

  Naravno da ostaju… jer SAVRŠENO RADE POSAO radi kojeg su instalirane… dakle one su sve savršeno odradile i nisu pronašle odgovornost Gabrijele ŽALAC te su njen predmet eutanizirale…

  Dosadni OLAF sa kojim manipuliraju europarlamentarci Kolakušić i Sinčić sada maltretira našu naj-perspektivniju stručnjakinju za mužnju EU fondova…
  Očekujemo reakciju premijera Plenkovića i žurno raspuštanje nadzornog tijela EK za istragu prijevara i korupcije…

  https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.jutarnji.hr%2Fvijesti%2Fhrvatska%2Fhdz-odlucio-da-ostaju-drzavna-odvjetnica-i-sefica-uskoka-evo-kako-je-doslo-do-obrata-15128064&h=AT1qm_P5JitAykswBG_thNfTZt4UolMJazcRyJsVeM8FhwqlCm_yRyz42IcJLpH2it0RlMI9rMRODNCfiLr2vvSFHUTjWtzxVoKhdB17E5cAZeGcBJwtrsn5SEMvvVXfpZvc

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *