Partijskih kadrova ima na sve strane

DRUŠTVENE TEME

MNOGI PA I MARKO LJUBIĆ U SLUŽBI HDZ-a!

 1. u tadašnjoj Lištici, današnji Široki Brijeg. Jedan od zadnjih partijskih sastanaka Saveza komunista Jugoslavije. Zaokruženi komunist je Marko Ljubić, voditelj B(l)udnice! Današnji veliki HDZ-ov “desničar” koji pljuje po Škori i trebao bi biti “konkurencija” Bujici.
  I onda se čovjek zapita jeli uopće moguće da mi imamo danas Hrvatsku kad vidimo koliko je oko nas bilo komunista i Udbaša, međutim i nažalost i danas su tu i u ništa manjem broju!
  Nakon 30 godina političke idile plavih i crvenih komunista pojavio im se dr. Škoro te im ugrozio sinekure prije svega danas njihove djece a sad već i unuka i zato su ovako poludjeli ! Da im se ipak sinekure ne ugroze kupili su sve Hrvatske medije i sad rade ovo što rade iz dana u dan serviraju i podmeću laži !
  A svi koji pišu i napadaju dr. Škoru imaju isti problem kao taj na slici i jednostavno moraju po naredbi pisati jer će im otkriti tko su oni zapravo bili u onom Jugo-komunističkom sistemu !
  I onda se sjetite govora dr. Tuđmana u zračnoj luci nakon povratka iz Amerike s liječenja kada je rekao :
  Nećemo dopustiti onima koji se vežu i sa crnim vragom protiv hrvatske slobode i hrvatske nezavisnosti, ne samo sa crnim, nego i zelenim i žutim vragovima… Nećemo dopustiti onim koji se povezuju sa svima protivnicima hrvatske samostalnosti, ne samo povezuju nego im se nude, ne samo da im se nude nego im se prodaju za Judine škude!
  Naravno da je on to mislio na političke protivnike a pogotovo kada je govorio i o stoci sitnog zuba, on nikako to nije mislio za Hrvatski narod kako su mu to kasnije iz konteksta drugačije izokrenuli znači slično kao što to rade danas dr. Miroslavu Škori!
  Povijest se ponavlja a nama sad preostaje samo da vidimo jeli Hrvatski narod napokon sazrio ili je i dalje pod velikim utjecajem komunizma odnosno vjeruju li i dalje njihovim lažima koje im serviraju u svim danas medijima koji postoje u Hrvatskoj ali čak im je i to malo pa su aktivirali i portale preko Drine koje kontrolira Vučić i sad sa tih ali baš četničkih portala ovi tzv. naši mediji iste prenose i citiraju gdje napadaju dr. Škoru, pa pametnom dosta !!!
  E moj Hrvatski narode do kada misliš sa svojom naivnošću prije svega ponižavati naše žrtve ne samo iz nedavnog Domovinskog rata već nažalost i od stoljeća sedmog!?
  Mario Arbanas
 •  
 •  
 •  
 •  

6 razmišljanja na “Partijskih kadrova ima na sve strane

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *