Partijaši nam prijete obaveznim cijepljenjem

DRUŠTVENE TEME

Marin Vlahović

Plenković opet nije imao tri čiste stati pred hrvatsku javnost, pa je poslao Božinovića koji najavljuje najstrože mjere i prijeti obveznim cijepljenjem. Sama ideja da ministar policije vodi strategiju borbe protiv virusa, otkriva da smo ušli u novi oblik državnog i društvenog uređenja.

Sabor je sablasno prazan, ali ne više zbog nerada. Iza stakla na mjestu predsjednika Sabora sjedi Njonjo, kao neki parazitski organizam koji može preživjeti sve klimatske promjene i katastrofe. Njonjo broji zastupnike i tjera “višak” iz sabornice, u kojoj uopće nema zastupnika HDZ-a. Oni, naime, više nisu potrebni za očuvanje privida demokracije. Tu je Stožer koji ih efikasno može zamijeniti. A iza Stožera- car, koji je “gol”. Pitanje je samo, tko mu to od podanika još smije reći…

 • 79
 •  
 •  
 •  
  79
  Shares

1 razmišljanje na “Partijaši nam prijete obaveznim cijepljenjem

 1. BOŽINOVIĆA PITALI O CIJEPLJENJU PROTIV KORONE, NIJE ISKLJUČIO MOGUĆNOST DA CJEPIVO BUDE OBVEZNO?! 👇

  “Hrvatska ima obavezu cijepljenja za neke bolesti. Za ovu nema jer je nova, ali i to ne bi bio novi moment. Moramo znati da bi cjepivo zaustavilo epidemiju trebalo bi biti procijepljeno 70 posto, vodit ćemo računa da se to dogodi. Mi moramo učiniti sve da se najveći broj građana cijepi jer to je zapravo cilj da bi cijela ta operacija bila uspješna. A svima nam je cilj da izađemo iz epidemije, svi se nadaju cjepivu, ono je tu negdje, možemo na njega računati. Ali za to nam treba podrška građana, i zbog sebe i zbog našeg načina života. Što se prije taj cilj ostvari, prije ćemo ili skinuti maske ili se vratiti u nešto što je način života u koji smo navikli. Vjerujem da ćemo uložiti dodatne napore kad je u pitanju komunikacija. Angažirati sve, nadam se i podršci medija u tom cilju jer nam je to zajednički cilj.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *