Partija igra prljavo

DRUŠTVENE TEME

Josip Braco Peći

Dakle, toliko medijskog smeća, organizirane medijske harange i neukusnog pljuvanja protiv Domovinskog pokreta i njegova čelnika Miroslava Škore nije dugo viđeno u povijesti hrvatske demokracije.

Znači li to da je Domovinski pokret na ispravnom putu?

Očito je da se i HDZ “uspješno” transformirao od “stranke opasnih namjera” iz Tuđmanovih vremena u stranku koja nepodnošljivom lakoćom taj pridjev “opasni” udjeljuje onima koji žele duopol koji uništava hrvatsku državu naprosto dokiniti i vratiti državu narodu.

Meni ne smeta nikakva propaganda, jer znam istinu.
No, pitam se što će i kako će glasovati manje obaviješteni.

Teško je sačuvati nevinost u uvjetima medijskog terora kakvom je izvrgnut hrvatski narod.

  • 18
  •  
  •  
  •  
    18
    Shares

3 razmišljanja na “Partija igra prljavo

  1. HDZ-u i Plenkoviću je bilo jasno kako ne može biti niti relativni pobjednik. Možda su tada pozvali u pomoć doktora mutnologa Šekija koji je upotrijebio “joker zovi” i evo Škorinog Domovinskog pokreta da izvede već toliko put viđenu u nas prevaru birača. No general HOS-a Ante Prkačin koji se pridružio Škori malo je prerano u javnosti “zapjevao” i nagovijestio taj “brak iz interesa” zbog podjele fotelja. Dugo su glumili u javnosti međusobno šamaranje ali to je bilo samo od milja. Škoro će si vratiti miljunčić koji je uložio, dobiti će neku paradnu fotelju, npr. predsjednik Sabora, a Plenković će imati tzv. kontinuitet vladajući u društvu manjih i većih lopina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *