Ovako se postupalo prema čovjeku koji je od poplave spasio cijeli kvart

DRUŠTVENE TEME

Svaki grđanin RH je dužan poduzeti mjere u zaštiti sprječavanja štete opasne po život zdravlje ili imovinu neovisno o komu ili čijoj se imovini radi !!!

Dokaz da Policija i država nisu u svojstvu i službi ovog naroda, a trebali bi biti, ako im se pustimo biti ćemo pravi robovi bez ikakvog prava i pravde.

Da li vas ova slika podsjeća na Ameriku?
Čovjek spasio građane u Zagrebu od poplave a oni njega dave nogom na vratu!
Definitvo ova država je skrojena za neke pojedince a ne za narod!

 • 230
 •  
 •  
 •  
  230
  Shares

4 razmišljanja na “Ovako se postupalo prema čovjeku koji je od poplave spasio cijeli kvart

 1. [ A KOLJENO NA VRATU DIREKTORA HRVATSKIH VODA? ]

  Društvenim mrežama kruži snimka koju je snimio Tihomir Blagus, heroj koji je spasio Trnje od poplave. Na snimci su dva policajca i policajka, na nekakvoj vrsti uviđaja nad prostorijom u koju je Tihomir morao provaliti kako bi odradio posao uhljeba iz Hrvatskih voda. Oni se tijekom poplave nisu javljali na pozive Trnjana.

  U jednom trenutku mladi policajac počinje koračati prema Tihomiru te mu izbija mobitel iz ruke. Na kraju priča završava ovom fotografijom: s koljenom na vratu i lisičinama na rukama.

  Istovremeno, direktore i upravu Hrvatskih voda – institucije odgovorne za zaštitu od poplava – bez iznimke čine HDZ-ovci i HNS-ovci. No još policija nije niti pokucala na vrata generalnog direktora, HDZ-ovca Zorana Đurokovića, a kamoli da je završio na podu s koljenom na vratu. Iako je on prvi u lancu odgovornosti za štetu nakon poplava diljem Hrvatske.

  Poruka Andreja Plenkovića, njegovih ministara te suradnika iz drugih stranaka je jasna:

  HEROJI NE SMIJU DOVODITI PARTIJSKE UHLJEBE U PITANJE, JER U PROTIVNOM ĆE SUSTAV NA NJIH POSLATI SVOJE ČUVARE.

  Ovim putem zahtijevam hitnu suspenziju policajca koji je napao g. Blagusa te disciplinski postupak protiv sva tri službenika koji su sudjelovali u uhićenju!

  #sigurnost
  #
  Ivan Pokupec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *