Otpor na sve načine

DRUŠTVENE TEME

Sa fb ISKRA

[PODIJELI PROTIV CENZURE]

Već 30 godina, inteligencija ove države odlazi van jer sva kreativnost, znanje, snaga volje i želja za promjenom u ovoj zemlji je zabranjena. Svako kritičko razmišljanje je zabranjeno. Ova gamad na vlasti na razini inteligencije čimpanze, skupa s ovim uhljebljenim novinarčićima, bi trebala i dalje donositi ove ‘velike promjene’ koje su i dovele do propasti društva, a svi koji pokušavaju stvarno nešto promijeniti njih će diskreditirati, njima neće dati medijski prostor, njima neće omogućiti bavljenje politikom. Jer promjene bi značile da te iste budale koje 30 godina predvode ovaj narod moraju otići i raditi nešto za promjenu, a ne živjeti od proračuna RH i pisanja propagandnih tekstova za HDZ i SDP. Oni se boje revolucije, mislite da će njihovi portali pomoći nekome da donese promjene? Oni moraju učiniti sve da vas podijele, stvarajući vječni cirkus, jer za to pisanje su oni plaćeni, a ‘i oni moraju od nečega zivjeti’. OTPOR nitko ne posjeduje, pa su i tekstovi slobodni i s kritičkim razmišljanjem. Mi za ovo nismo plaćeni i nemamo baš nikakve koristi od toga, i to je veliki problem za vlast u ovoj zemlji u kojoj vlada malobrojna klika. Ovdje nećete naći tekst u kojem se pljuje po poštenim ljudima, i borcima koji donose pravdu i promjene, i to im smeta, to donosi promjene. Velika im je prepreka kako vas uvjeriti da ovi koji su plaćeni od te iste gamadi koja je na vlasti, zapravo želi ‘promjene’ i da vjerujete njihovim portalima, a ne ovim koji to rade iz srca.
Po njima nema krize u državi, jer za njih i njihovu mutavu zlatnu djecu uistinu ni nema krize. Vi ste morali otići, Vi niste svojoj djeci mogli platiti najbolje školovanje, Vi ste svoju djecu slali da rade poslove koje Irci i Nijemci ne žele raditi kako bi vaša djeca mogla postati otpad Europe, a ne oni, znači da za njih sustav funkcionira, njima i njihovoj djeci je dobro. I Vi opet vjerujete njihovim cirkuskim postavama, da će oni donijeti promjene, s nekim novim idejama istih pametnih idiota koji su cijelo vrijeme šutjeli i nisu uradili ništa. Jer oni nisu ni znali da se nešto uopće treba uraditi. Njima je bilo i bit će ‘sve kako treba biti, institucije rade svoj posao’! Znate Vi svi vrlo dobro, Vi koji se borite za pravdu, tko su ti ljudi kojima trebate vjerovati, jer bili su s vaše lijeve i vaše desne strane, onda kada ste pokušali nešto promijeniti. Onda kada su vas ti mediji svim sredstvima pokušali u tome zaustaviti. Tim ljudima za sada samo i možete vjerovati i nemojte dopustiti da vas podijele i opet iznova postavljaju ove klaune na vlast.

Koliko god vam gušili slobodu govora, oduzimali i pravo da pišete vi nastavite sa svojim radom jer jedino tako možemo izbjeći nasilje. Povijest će pamtiti. Oni neka nastave sa cenzurom, samo će sebi zlo napraviti. Jer svako cenzuriranje u povijesti dovelo je do toga da su grupe otpora morale oružjem govoriti. Jer pobuna je jezik nesaslušani. #otpor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.