Ono kad najveće živuće zlo u Hrvata izađe iz sjene i javno progovori

DRUŠTVENE TEME

Željan Jurlin

Ono kada najveće živuće zlo u Hrvata izađe iz sjene i javno progovori 💩

“Imali smo RAT, velika razaranja, veliki broj ljudi je poginulo, ali prošlo je 25 godina i za očekivati je da se napravi iskorak koji je napravio Plenković i ostali govornici..RAT je iza nas i trebamo se okrenuti budućnosti – kaže premijer Vlade Nacionalnog jedinstva koja nikada SLUŽBENO NIJE PROGLASILA RAT, niti RATNO STANJE.

Visoko rangirani udbaš i vjerojatno još jedini general KGB-a izvan Rusije koji je od početka predvodio pljačku domovinske i izvandomovinske Hrvatske. Zlo koje je predvodilo veleizdaju i mega pljačku Hrvatske te određivalo kome će se poklanjati poduzeća, kome će što i koliko ići.

KRUNA VUKOVARA bi svakako bila to da se jednom obznani ISTINA i revidira službeno Izvješće o padu Vukovara u kojem je glavni zaključak da su priprema i vođenje obrane Vukovara bili „izravna prijetnja ustavnom poretku“ i „pokušaj rušenja hrvatske vlasti“. Krivotvorina koja je sve do danas ostala jedino službeno vrijednosno očitovanje koje su tijela vlasti RH dala o Vukovarskoj bitki, ali i sadašnja pravna osnova proglašenju srpske pravosudne jurisdikcije. Komisija u čijem su sastavu uz predsjednika Josipa Manolića (tada na položaju predstojnika Ureda za zaštitu ustavnog poretka RH) bili Milan Ramljak, Gojko Šušak, Ivan Vekić, Željko Olujić, Josip Perković, Zdravko Mustać i Stjepan Herceg.

  • 21
  •  
  •  
  •  
    21
    Shares

2 razmišljanja na “Ono kad najveće živuće zlo u Hrvata izađe iz sjene i javno progovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *