ODLIČNA VIJEST!!! EU Sud donosi odluku 9. srpnja za španjolski slučaj C-452/18, koji je nama izuzetno bitan!!! Dakle, odluku ćemo imati za 3 tjedna!!!!

DRUŠTVENE TEME

Denis Smajo

ODLIČNA VIJEST!!!

EU Sud donosi odluku 9. srpnja za španjolski slučaj C-452/18, koji je nama izuzetno bitan!!!

Dakle, odluku ćemo imati za 3 tjedna!!!

VAŽNO!!! Prvi put na IUS INFO o španjolskim slučajevima na EU sudu!

Odličan stručni članak objavljen danas na IUS INFO, autor odvjetnica Marina Cvitko Tomić. Tu je sve napisano, bravo za odvjetnicu! Povučena je paralela našeg slučaja sa španjolskim slučajevima koji su na sudu EU. U temi se obrađuje činjenica da u našem slučaju mi nismo mogli znati za ništetnost CHF valutne klauzule, čime se zaključuje da konverzija NIJE VALJANA i da posljedično tome mi imamo pravo na obeštećenje temeljem ništetnog ugovora ili ništetnih odredbi!!! Ovo možete dostaviti svojim odvjetnicima, ako želite.

Članak:

“Nedostatak transparentnosti ništetnosti valutne klauzule CHF prilikom sklapanja sporazuma o konverziji temeljem Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o potrošačkom kreditiranju (NN br. 102/15)”

  •  
  •  
  •  
  •  

5 razmišljanja na “ODLIČNA VIJEST!!! EU Sud donosi odluku 9. srpnja za španjolski slučaj C-452/18, koji je nama izuzetno bitan!!! Dakle, odluku ćemo imati za 3 tjedna!!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *