Od slijedece nedelje Protokol se mijenja…u prvim redovima sjede ratni heroji..sudionici ratnovojnih akcija i operacija

DRUŠTVENE TEME

ŽELJKO SAČIĆ

Danas sam bio na obiljezavanju 29. obljetnice oslobađanja Gline od velikosrpsko četnicko fasistickog okupatora,potpomognutog jugounitaristickom tzv.jna.
O tome vec sve znadete..o herojstvima..zrtvi i ratnovojnom umijecu pripadnika ATJ Lucko..i ostalih sudionika te pobjednicke ratno policijsko oslobodilacke akcije..Bogu hvala..da ima jos zivih heroja koji to mogu i zele ispricati.

I da, culi smo tu nasu slavnu ratnopolicijsku povijesnicu i danas ..na lijepooj..primjerenoj svecanosti,faktografski korektno interpretiranoj..

Medutim, kada Hrvatski suverenisti u koaliciji sa Domovinskim pokretom uskoro ( od iduce nedelje )budu relevantan politicki faktor u Republici Hrvatskoj..to se više nece na taj (loš) ..nedopustiv , neprimjeren protokolaran nacin , ubuduce odrzavati.
Sve cemo promijeniti.

Biti ce sve prilagodeno herojima koji su dali najvece žrtve za Domovinu..a ne kao danas..

Nevjerojattna je bahatost,oholost, umisljenost i slavoljubivost..Nezahvalnost demonstrirana danas u Glini od naseg ministra unutarnjih poslova,g.Božinovića, i njegova protokola..Naime, oni su na glavnu( natkrivenu) pozornicu u prvih pet ( od šest) redova posjeli sve ili gotovo sve svoje politicke suradnike iz kandidacijske liste HDZ-a..(ukljuciv i.ni krivu ni dužnu gospođu Petir), a samo jednog ili dva predstavnika ratnih heroja iz ATJ Lucko ..sudionika akcije stavili su u – zadnji red ????

Necu ni reci ili posebno napominjati da mene kao ratnog pomocnika zapovjednika Atj Lucko u toj akciji..nisu nit pozvali,a niti ni pomislili posjest u taj njihov krug “osoba od političkog povjerenja”.. privatizirani uskostranacko (hdz) policijski “slet”.

No,lako za mene..ali oni nisu na tu pozornicu pozvali puno zasluznije ljude..koji su tada krv svoju prolili za spas Domovine..

Uglavnom da skratim..od slijedece nedelje Protokol se mijenja…u prvim redovima sjede ratni heroji..sudionici ratnovojnih akcija i operacija..sa obiteljima poginulih,nestalih..cija Slava je neprolazna.. .a prolaznim politicarima ce biti cast da sjede u tom slavno i zasluznom drustvu hrvatskih junaka ..u zadnjem redu.

Tim redom ce se i polagati vijenci i paliti svijece..te pozdravljati sudionike svecanosti.

  • 876
  •  
  •  
  •  
    876
    Shares

8 razmišljanja na “Od slijedece nedelje Protokol se mijenja…u prvim redovima sjede ratni heroji..sudionici ratnovojnih akcija i operacija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *