Nekoliko pitanja za udbu koja je poslala Hitnu pomoć među prosvjednike

DRUŠTVENE TEME

PAR JEDNOSTAVNIH PITANJA NA KOJA OČEKUJEMO ODGOVORE U BUDUĆOJ ISTRAZI O ULASKU HITNE POMOĆI NA INTERVENCIJU KROZ PROSVJED:

1) Je li skoro umrla muška ili ženska osoba?

2) Zašto mediji nisu i nju intervjuirali kada su već pričali i snimili sve ostale?

3) Jesu li mediji prenijeli identičan incident na anti-Vučić prosvjedima, te nastojali usporediti rukopise? Pretpostavka je da bi takav senzacionalan tekst zadovoljio i urednike i čitatelje

4) Ako su prosvjednici napali doktora za volanom, tko vozi vozilo – vozač ili doktor?

5) Kako bi se vozilo popelo preko visokih stepenica do intervencije, ako je već to najbolji put? Postoje li dokazi o posjedovanju montažne skele ili platforme za to ili bi liječnici morali pješačiti? Ako bi ipak pješačili, zašto nije odabrana bilo koja od četiri logičnije rute do pozicije intervencije?

6) Kako je moguće da profesionalni kadar hitne nije znao da je na trgu prosvjed i da postoji mogućnost ugroze ljudi tijekom intervencije?

7) Zašto nije objavljena isprika zbog bliskog kontakta vozila hitne s osobama s invaliditetom?

8) Zašto hitna pomoć ne objavi argumentirane razloge zašto je odabrana upravo ova ruta, pošto je očigledno da dosadašnji proglasi i medijski istupi stvaraju dodatne emocije koje otežavaju objektivni očevid i utvrđivanje propusta?

9) Zašto službena lica hitne pomoći u priču o intervenciji unose i svoja mišljenja o samom prosvjedu? Zar to nije neprofesionalno i nepotrebno u samoj istrazi o utvrđivanju krivaca?

10) Zašto hitna služba prijeti možebitnim zatvorskim kaznama potencijalnim krivcima kada je za to nadležan sud? I zašto unaprijed impliciraju krivce kada je svatko nevin dok mu se ne utvrdi krivnja na sudu?

Mogao bih još pitanja postaviti ali i ovo je sasvim dovoljno…

 • 179
 •  
 •  
 •  
  179
  Shares

1 razmišljanje na “Nekoliko pitanja za udbu koja je poslala Hitnu pomoć među prosvjednike

 1. I simply couldn’t leave your web site prior to suggesting that I extremely
  enjoyed the standard info an individual supply in your guests?

  Is gonna be again incessantly to check out new posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *