Ne želimo putem goriva plaćati vašu nesposobnost

DRUŠTVENE TEME

HDZ-ovci i SDSS-ovci BI MORALI PLAĆATI GORIVO 20 KUNA
(dijelite)
Cijene goriva otišle su u nebo. Cijena supera class je 12 kuna, a dizela 11,6 kuna!
Umjesto da hitno reagira i zaštiti barem dijelom standard ljudi Plenković je rekao staru izlizanu floskulu: „ Vlada prati razvoj događaje s poskupljenjem goriva, nadležni resori zaduženi su za detaljno praćenje stanja, a postoje i alati za intervenciju bude li potrebna“. Pazite, on kaže: „bude li potrebno“, a to znači da njemu ove cijene nisu neki poseban problem. To nije niti čudno je on i njegovi suradnici već dugo žive u svojoj paralelnoj stvarnosti.

Današnja cijena litre sirove nafte je 3,25 kuna na burzi, a do 5 kuna su troškovi prerade i marža trgovaca. Razliku od 5 do 12 kuna, tih ogromnih 7 kuna po litri uzima država u obliku trošarina i PDV-a.
To je primjer koji najbolje govori da živimo u zemlji krajnje nepravednog oporezivanja gdje i bogati i siromašni plaćaju isti porez na gorivo. Isti je slučaj s hranom. Budući da siromašnih i tzv. srednje klase ima daleko najviše, to znači da oni pune državni proračun i da sve nas Vlada doslovno pljačka. Vlada je ta koja nam ruši životni standard.
Šteta što svi oni koji su glasovali za HDZ i SDSS ne plaćaju litru goriva 15 ili 20 kuna jer su oni odgovorni za rušenje našega standarda, pa da shvate još bolje našu stvarnost.
Svu svoju nesposobnost, rastrošnost i promašaje strpala je Vlada u poreze i trošarine.
I zato ODMAH smanjite cijene goriva putem trošarina. Ne želimo putem goriva plaćati vašu nesposobnost.
Uništavate nas na svim područjima.

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *