Ne brinu niti o osnivačkoj baraci

DRUŠTVENE TEME

Miroslav Škoro

ZA HRVATSKU BEZ STRAHA

Hrvatski narod živi u strahu od političkih oligarhija koje su privatizirale državu i kontroliraju svaki aspekt života u njoj. Svakodnevno razgovaram s prestrašenim ljudima koji moraju paziti s kime se susreću u javnosti, na čije koncerte odlaze i koga od političkih aktera podržavaju. Posljednji slučaj s članovima HDZ-a, koji su subjekti javnog linča i disciplinskih postupaka zato što imaju drukčije ideje od stranačkog vrha, potvrđuje da je naša Hrvatska oteta narodu i da su nas kvazielite lišile slobode govora i mišljenja.

Trenutni vrh HDZ-a izbacivanjem ljudi i kršenjem slobode govora “spašava” ugled stranke, a u isto vrijeme mirno promatra kako propada baraka u Savskoj u kojoj je stranka stvorena. Eto, koliko im je stalo do stranke, njezina ugleda i nasljeđa dr. Franje Tuđmana! Njima je stalo samo do vlastitih pozicija i žele ih sačuvati izbacivanjem neistomišljenika.

Kad postanem predsjednik države, svojim ću autoritetom stati u zaštitu slobode govora i unutarstranačke demokracije u svim našim strankama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.