Most s Marinom Miletićem je tek krenuo u prave stvari u Istri

DRUŠTVENE TEME

SVE TEK POČINJE🔥🔥🔥❤️🙏🇭🇷‼️

dragi ljudi. prvo se zahvaljujem jedinome Bogu što je bio uz mene i doveo me ovdje gdje sam sada. a vodit će me i tamo drugdje gdje me hoće. Isuse, hvala Ti.

drugo, zahvaljujem se svojoj obitelji, napose Danijeli, Marti i Luciji. mi imamo još teške životne fajtove, ali moje cure su uz mene i ja uz njih. a Bog uz nas. hvala im. hvala Danijeli, srcu srca moga.

hvala Boži Petrovu mom prijatelju i bratu što mi vjeruje od prvog dana. hvala Nikoli Grmoji i Kristini Bakuli🔥❤️🙏

hvala mom timu. koji su me prepoznali i krenuli za mnom u veliku avanturu. hvala Josipu Kataliniću što je stao uz mene i bio mi šef stožera. hvala Petri Mandić, divnoj i velikoj ženi koja mi je bila potpora cijelo vrijeme. hvala Sanjinu Staniću koji je u Istri do kraja se dao za ovu priču. hvala Katarini Jukić pulskoj odvjetnici. sve tek i tamo počinje. hvala Davoru Baljku i mom Posariću.

posebno hvala mojoj mladosti. dobar dio njih je iz katoličkih skauta, iz života, krenuo sa mnom u politiku. rekao sam im: mijenjamo paradigmu politici. vratiti ćemo joj izgubljene ideale. ideale radi kojih sam ja 20 godina izgarao do kraja za mlade i čovjeka u potrebi, za našu Hrvatsku. hvala Sabini Marov toj sjajnoj mladoj ženi arhitektici na svemu od grafika do Mostovog kutka. Asji Pavlović našem PR-u i digitalu na svim novotarijama koje smo uveli. hvala Katarini Kevrić na potpunom davanju. mojim srcima: Tini Ukić, Alenu Jakopliću i Rafaeli Surini. hvala Mariju Dobriću i Karli. mom Mirku Beni🔥🔥🔥 na svoj videoprodukciji – rasturili smo s digitalom. hvala svakome od mladosti koji su stali uz mene bok uz bok. hvala Neviju, Martini svim Klarićima. hvala Ivici i Danijeli iz Matulja❤️ mojoj devetnaestogodišnjoj Tessi. hrabroj i odvažnoj mladoj djevojci koja mi je bila 14 na listi. hvala Alenu Fućku na suportu.

posebno hvala Šaksu i Šegiju. Marijan Šegota, Vežička priča – tek krećemo u prave priče s ovim momcima. nevjerojatna vežička ekipa🔥❤️

hvala ljudima koji su se odlučili izložiti i podržali me. ekipi s Raba, Lošinja, Krka. hvala momcima Umaga, ekipi Pule, Pazina, Poreča, legendi Šimi i rudarima Labina, Vineža. hvala Olgici i svima.

hvala mojim Riječanima na potpori. Istrijanima i ljudima Raba, Cresa, Lošinja i Krka🔥❤️

najjače hvala mom terencu: Sinisi Kuhariću. hvala Kuhi što je puno toga riskirao. pustio. da mene podrži. da gorimo do kraja. prolazili smo i po 500,600km dnevno samo u mojoj izbornoj jedinici. stvarali napokon bazu i strukturu Mosta. Kuha je bio sa mnom u svemu. hvala ti dobri čovječe🙏🔥
hvala Mostovcima Osijeka, Splita, Zadra, Zagreba… sve sam te gradove obilazio. i tu tek sve počinje.

hvala svima koji su u mene vjerovali.
ja ne odustajem. nikada.

ovo je bila klasična borba malog Davida protiv Golijata. lažne i difamirajuće ankete koje su pumpale ljude i liste koji su dobili debelo ispod praga potporu građana. da ih nije bilo prešao bih 10%. treba pocesti javnu raspravu i analizirati smisao ovih lažnih anketa.

Novi list krajnje nekorektno prema meni, Riječaninu, bez intervjua, bez pravog prostora. lokalni mediji osim Radija Korzo – bez ikakve objektivne fer utakmice. čak štoviše, dosta difamistički. podcjenjivački. neka pobjeda je zato još draža💪🔥🔥🔥

duopol HDZ/SDP je potrošio preko 2 milijuna kuna u 8 izbornoj jedinici. koliko su barem prikazali. mi smo potrošili 100.000kn. bez Novog lista, s lažnim anketama… s hrpom kleveta i pokušajima rušenja na sve moguće načine.

u tri tjedna smo izgradili ekipu u svakom većem gradu Istre, Kvarnera, otoka… iz nule. iz ničega. u tri tjedna smo mi kao JEDNA stranka, SAMI došli na gotovo 6%. iza riječkog Mosta je 16 različitih lista i točno 42 političke stranke. iznad nas kobasica od dvije lijeve koalicije: jedna od 7 stranaka i ona predvođena SDP-om isto od 7 stranaka. dakle, ispred nas se udružilo 14 lijevih stranaka i pali HDZ na 3 mandata. Domovinski pokret od 8 stranaka je iza nas, nisu prešli prag. a mi – sami. MOST. na gotovo 6%. u tri tjedna. u Rijeci prema 8%. sami‼️

zato sve tek kreće. pozivam sve otvorene i poštene ljude. željne promjena i novih autentičnih priča da nam se pridruže. sada. jer ulazimo u nove projekte.

Mostu u Rijeci je prišlo sada preko 50 mladih ljudi. neopterećenih suludim ideologijama. temelj: poštenje i istinsko demokršćanstvo. nikakvi fejkovi. u ljubavi prema svakom čovjeku i u borbi za njegovo dostojanstvo.

sve gradimo, sve tek dižemo. mladi su moja snaga. kreativni mladi, prepuni energije, željni stvarati, a ne rušiti. mladi koji će činiti Istru, Kvarner i otoke – ljepšim mjestom za život. takve mlade ljude, sve pozivam, javite mi se. idemo. krećemo.

ono što sam obećao: tako će i biti. svake subote teren. dok ne krene Sabor, svakog dana teren. ove subote sam u Labinu s rudarima i ekipom Vineža. u Rijeci će biti mnogo promjena i novih projekata, kao i u Istri.

dnevna sveta misa. dnevna molitva krunice 3x u mojoj grupi sa ljudima. onima koji su me molitvama nosili iz cijele Hrvatske. hvala vam ljubljeni moji.

sve tek, ustvari počinje.
Most tek kreće u stvaranje.
🔥🔥🔥❤️🙏‼️🇭🇷💪

  • 108
  •  
  •  
  •  
    108
    Shares

8 razmišljanja na “Most s Marinom Miletićem je tek krenuo u prave stvari u Istri

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *