Mnogi bi nas kaznjavali među njima i Boris Milošević

DRUŠTVENE TEME

Danas je ničim izazvan, Boris Milošević, predsjednik stranke koju je utemeljio krvnik i ratni zločinac Goran Hadžić preko N1 poručio Hrvatima kako bi on kaznio Thompsona zbog pjesme “Bojna Čavoglave” jer veliča NDH kao i to da pitamo preživjele iz Jasenovca je li pjesma “Bojna Čavoglave” budnica.

Boris Milošević kao i njegov tutor Pupovac posljednjih dana pokušavaju kroz medije sklone četnikovanju progurati tezu o povezanosti odluke Visokog prekršajnog suda RH u Zagrebu kako pjesma “Bojna Čavoglave” ne remeti javni red i mir s gnjusnim porukama protiv Srba u Zagrebu.

Dovoditi u vezu Thompsona i “Bojnu Čavoglave” s gnjusnim porukama protiv žena i djece od prije nekoliko dana koje svaki normalan čovjek treba osuditi ili javno po tko zna koji put lagati kako Thompson izvodi pjesmu “Jasenovac i Gradiška Stara” mogu samo oni koji su za čin agresije na Hrvatsku nagrađeni porazom i nikako ne pristaju na suvremenu Hrvatsku kao svoju državu.

Podsjećamo gospodina Borisa Miloševića kako je pjesma Bojna Čavoglave nastala u jeku napada na Hrvatsku od strane pobunjenih Srba i ostalih četnika potpomognutih jugo vojskom. Kada je pjesma “Bojna Čavoglave” koja je hrabrila domovinu nastala, ti krvoloci su se već do tada naubijali i razorili velik dio Hrvatske.

Gospodinu Miloševiću predlažemo da napravi anketu među stradalnicima od četničke ruke u Domovinskom ratu, neka njih pita jeli za njih “Bojna Čavoglave budnica.

Naravno, nama je oduvijek bilo jasno tko i za čiji račun širi laži o Thompsonu kao širitelju mržnje, tko po svijetu lobira i prijeti vlasnicima dvorana kako bi otkazali dvorane pa uz pomoć sklonih im medija to prikazali kao zabranu Thompsonova koncerta kao što nam je jasno i tko naručuje te video montaže koje prikazuju Thompsonove koncerte s ubačenim falsificiranim materijalom i podmeće ih kako bi nekoga uvjerili da Thompson izvodi pjesmu “Jasenovac i Gradiška Stara” na svojim koncertima.

Menadžment Marka Perkovića Thompsona

  • 22
  •  
  •  
  •  
    22
    Shares

9 razmišljanja na “Mnogi bi nas kaznjavali među njima i Boris Milošević

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *