Miro Bulj o iznenađenosti HNB-a potezima RBA banke

DRUŠTVENE TEME

Miro Bulj se ne može načuditi da je HNB iznenadio potez RBA banke.

oni godinama rade protuzakonito .

HNB je prešutno odobravao kako nezakonite kredite Raiffeisen zadruga tako i sve kredite u švicarskim francima. I sad su oni kao iznenađeni. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Pa gdje je Vučić bio sve ove godine, žmirio je na sve nepravilnosti. Dozvolio je Raiffeisen zadrugama stvaranje paralelnog financijskog sustava dozvolio im je besramno bogaćenje bez praćenja toka novca i bez plaćanja ikakvih poreza.

Pa zar je to uloga Hrvatske Narodne banke.

Sabor je donio dva Zakona da zaštiti ljude od nelegalnih Raiffeisen zadruga, pa i to nije dovoljno da bi ljudi konačno imali mira od ovog finansijskog terora. A nije samo hnb pomagao u pljački i otimačini Hrvatskog naroda i ostale institucije su se postavile na sličan ili isti način. Suci i danas staju na stranu banaka i zadruga ne zanimaju njih niti odluke Evropskog suda nit hrvatski zakoni ni bilo što drugo. Bitno je oteti malom čovjeku. I onda se kao hnb iznenadio. Ništa se tu ne događa slučajno.MOST se odavno zalagao za poništenje svih tih nelegalnih ugovora Kako onih od zadruga tako i u nikad viđenom švicarskom franku.

Pred zakonom svi trebamo biti isti pa ako se neko bavio kriminalom i ne dozvoljenim radnjama neki plati cijenu svoje pohlepe.

Nakon ovakvih radnji Raiffeisen banci svakako treba oduzeti licencu .

  • 204
  •  
  •  
  •  
    204
    Shares

1 razmišljanje na “Miro Bulj o iznenađenosti HNB-a potezima RBA banke

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *