Manjine kao nosioci vlasti jedina su konstanta HDZ- ove politike

DRUŠTVENE TEME

Nino Mogorov8ć

Veleizdajnik esencijalnih hrvatskih nacionalnih interesa Andrej Plenković je odlučio složiti Vladu s preostalim ostacima istih partnera kao i u prošlom mandatu, a Srbe u Hrvatskoj će dodatno nagraditi mjestom potpredsjednika Vlade, baš kao što je to, također prema nalogu iz vana, napravio veleizdajnik i mega polit kriminalac Ivo Sanader. Srbi bi opet trebali imati potpredsjednika Vlade iz redova zločinačkog SDSS-a kao što je to za vrijeme HDZ-ovog ćaće i majčice Jace bio Slobodan Uzelac.
I tada nisam bio u prevelikom društvu bezuvjetnih protivnika takve nevjerojatne veleizdaje, većina HDZ – ovaca je podvila rep zbog, kako su neki govorili, egzistencije. Kada ćemo se riješiti uvijek istih hrvatskih veleizdajničkih govana, koja bez prekida već 100 godina plivaju na površini nacionalne izdaje ?

 • 106
 •  
 •  
 •  
  106
  Shares

7 razmišljanja na “Manjine kao nosioci vlasti jedina su konstanta HDZ- ove politike

 1. Sve to omogućava ŠEK(SOVA) ustavno-pravna agenda koja je – onkraj HRVATSKE NACIJE (“hrvatski politički narod”) – u funkciji korporativno-klijentistickog sustava PARTITOKRACIJE.
  S tim u svezi – glede nelustrirana jugo-komunističkog i aboliranog srbo-četničkog totalitarizma – kao notorni “zločinac za pisaćim stolom” – PUPOVAC je zaglavni kamen spomenuta sustava PARTITOKRACIJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *