Lažnu ruku (Plenkovića) treba hitno izolirati

DRUŠTVENE TEME

HOĆE LI PLENKOVIĆ U SAMOIZOLACIJU ODMAH ILI 05. SRPNJA?

Kruno Capak, jedan od vodećih Plenkovićevih stožeraša je u samoizolaciji, zato jer je prije nekoliko dana, na jednom događaju u Zagrebu, bio u blizini osobe koja je pozitivna na koronu… Andrej Plenković, predsjednik Vlade RH na odlasku i aktualni šef HDZ-a, je u Zadru, na Adria Touru bio u bliskom kontaktu s Novakom Đokovićem, a ovaj, ranije, s Bugarinom Grigorom Dimitrovim, koji je sam objavio da je pozitivan na koronu.

Iz svega navedenog, sukladno pravilima koja su nam nametali zadnjih mjeseci, proizlazi jednostavno pitanje; hoće li sada i Andrej Plenković u samoizolaciju ili za njega vrijede neka druga pravila? Bez ozbira na to je li negativan na koronu (jer negativan je i Capak) odgovorno od premijera bilo bi da poštuje pravila, koja vrijede i za sve ostale građane. Trenutačno nitko ne zna hoće li Plenković u samoizolaciju otići odmah, ali politička (samo)izolacija nakon 05. srpnja za njega je posve izgledna…

P.S. Zaista mi nije jasno poznaje li korona razliku između teniske loptice i nogometne lopte pa je publika odjednom dopuštena na teniskim turnirima, a nije na nogomentim utakmicama?! Ili su ipak predizborni mitinzi važniji od zdravlja građana? Baš me zanima hoće li u samoizolaciju, po uzoru na Capaka, otići i direktori javnih poduzeća te brojni HDZ-ovi dužnosnici, koji su bili izloženi koroni u Zadru ili to trebaju činiti samo mali, obični Hrvati?

  •  
  •  
  •  
  •  

2 razmišljanja na “Lažnu ruku (Plenkovića) treba hitno izolirati

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *