Laku noć Hrvatska

DRUŠTVENE TEME

NAKON ŠTO SAM SE ODAZVAO DANAŠNJEM POZIVU U DORH,
OSTAO SAM ŠOKIRAN SA ČIME SE DORH BAVI!!!

MILORAD PEJIĆ osumnjičenik za ratne zločine na Ovčari, koji je bio u pritvoru i kojem je suđeno pred specijalnim sudom za ratne zločine u Beogradu, a u kojem postupku je oslobođen zbog nedostatka dokaza (oslobođen je i cetinje, Jovica Perić i drugi zločinci), prijavio me je Hrvatskom DORH- u za javnu objavu prijeteće poruke i broja telefona s kojeg mi je on poruku uputio!

Pa da li smo mi uopće normalna zemlja….

Milorad Pejić…. koji je od više osoba prokazan kao počinitelj ratnog zločina batinjanja zarobljenika i ranjenika u hangaru na Ovčari 20.11.1991, koji je dijete Igora Kačića (16 g), na ovčari poslao u smrt strijeljanjem, koji je bio u streljačkom vodu na Ovčari na masovnoj grobnici i pucao u zarobljenike (po izjavama svjedoka), koji je pravdu izbjegao uzevši Englesko državljanstvo i selidbom u Englesku 1996 godine, mene prijavljuje, a DORH istražuje za objavu prijeteće poruke upućene meni…. “zemljo otvori se, pa gdje mi živimo”????

Stoga otvoreno pitanje, kada DORH misli pokrenuti istragu protiv njega i njegovih krkana i pajdaša četnika i ratnog zločinaca koji su na Ovčari i šire poklali i pobili nevine ljude samo zato što nisu bili na “njihovoj” strani, samo zato što su bili drugačiji?

Gasi svjetla, motaj kablove, nema dalje!!! ovo zaista nema nigdje i ova zemlja nema perspektivu, uz sve to savjet mladima;
Spakujte putne torba i za Njemačku, Austriju, Irsku, nema ovdje nade, neeeemmmmaaaaa…

Laku noć!

Sa Facebook stranice podrška Nikola Kajkić

  • 37
  •  
  •  
  •  
    37
    Shares

2 razmišljanja na “Laku noć Hrvatska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *