KUJUNĐIĆI usmjerili 600 milijuna kuna je otišlo u privatni sektor, umjesto HZZO-u, slučajno

DRUŠTVENE TEME

Andrea Stalcar Furac · 42 min ·  Pošteno kad ne ide drugačije….
Ravnateljica Croatia osiguranja je Tatjana Kujundžić
dr.med. spec.pedijatar. U mandatu njenog supruga, dojutrašnjeg ministra zdravstva, Hrvatska liječnička komora svim svojim članovima (svi hrvatski liječnici) ugovorila je dopunsko osiguranje kod Croatia osiguranja. Oko 600 milijuna kuna je otišlo u privatni sektor, umjesto HZZO-u. Slučajno.

  •  
  •  
  •  
  •  

7 razmišljanja na “KUJUNĐIĆI usmjerili 600 milijuna kuna je otišlo u privatni sektor, umjesto HZZO-u, slučajno

  1. Sramno da ne može sramnije. Ministarsvo koje on vodi osiromašuje za potrebe svoje obitelji. To je jedan od načina kako Nehrvati pljačkaju Hrvate. Još govori o moralu. Morat ćemo ih uvrstiti u svetački kalendar. Sveti Kujundžići, molite za nas.

  2. Sramotno da ne može sramotnije. Ministar osiromašuje vlastito ministarstvo da bi pogodovao svojoj obitelji. I još govori o moralu. Morat ćemo ih uvrstiti u svetački kalendar. Sveti Kujundžići, molite za nas.

  3. Spec.pedijatar,a direktor Croatia osiguranja.pedijatri su nedostatku u hrvatskoj,a ona ode u osiguranje.neka vrati novac za specijalizaciju i neka se specijalizira netko tko će raditi svoj posao za čega su potrošeni novci hrv.obveznika

  4. Svi sto imaju diplômé ING. Rade n’a opcini pa idu n’a izvide svih vrsta, I to je tezak posao, da da da ima I svedoka svi restaurani kafici I otkriju povjesnu HR. Zastavu n’a kucici jednog osloboditelja Hrvatske pa cak su u vidjeli jednu bakicu sto prodaje malo Luka I paprike da si moze kupiti papier higijeski da si obrise itd i naprave zapisnike potvrdjene I od suda I potpisane od strane svih manjinskih manjina sa tocnim kaznama po zakonu, moramo priznali da ti ljudi zasljuzuju promocije za saborske fotelje…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *